.

FANFANFANFANFANFAN

Kategori: Allmänt

Helvete...

Modern Family

Kategori: Allmänt

Tumblr_lcz1bgdnjt1qfq9k4o1_500_large

Spontant

Kategori: Allmänt

Liten spontan paus från bloggandet för att hinna med att bara flyta med. Helgen va bra. Nej den va bättre än bra, jag träffade ju Emmy, Malin, Olivia osv. Har inte träffat Emmy eller Malin sen innan sommaren. Imorrn flyttar jag hästen tillbaka till vågsjö igen. Ska bli skönt!
Idag kom mamma hem med en väska till mig! Ibland är hon bara för bra... Jag klagade igår på att min väska är förliten för alla mina böcker + dator. Här har vi skönheten från Gianni Conti! (den är större än vad den ser ut att vara)
Nu ska jag snart sätta igång med kemiläxa + all matte jag skjutit upp och måste räkna ikapp. Lär ta typ hela kvällen eftersom att jag aldrig börjar. Men NU ska jag sätta igång!!

I spend my whole life hiding my heart away

Kategori: Allmänt

Nu är det toooorsdag vilket betyder att imorgon är det fredag och DET betyder att det snart är helg! Jag är fett stolt över att jag kan veckodagarna ja. Hade en helt vanlig dag idag. Hade dock sovmorgon! NAJS! Efter skolan drog jag, celine och anna hem till anna och åt. Det va gott, jag gillar mat. Nu ska jag ta och läsa fysik! JAAA eller så ska jag kolla på fångarna på fortet, nostalgi!
Jag för tillfället!
kjb

Living in our precious memories

Kategori: Allmänt

8-5 idag då! Gick hyfsat smärtfritt bara det att jag va sjukt hungrig när jag kom hem. Imorrn har jag kort dag, 9-14.30 så de e najs iallafall! Hade speech idag och det verkar vara en kul lektion så det ska bli ruulgt! Dubbeltimme matte idag också, men med cola gick även det. Lunch och sen en massa lektioner. Nu ska jag snart äta lite middag efter det feta mellanmålet jag åt.. hehe
Ikväll ska jag ut och springa e tanken och sen har jag ngra sidor matte som ska räknas...
skolan är igång igen...
Min fina fysikbok

Vanessa Carlton - A thousand miles

Kategori: Allmänt

Trött hezt

Kategori: Allmänt

Hade typ en inte sååå lång dag idag men har inte vänt tillbaka dygnet så va lika trött ändå... Somnade typ vid 2 för jag fastnade framför en film. Hehehe. Imorrn kommer jag ha en ännu värre dag, 8-16.45 och öppnar med speech och dubbeltimme matte. awesome. Annars ser mitt schema helt okej ut förutom fredagarna. 8-15.45. fezt!
Hade både fysik och kemi idag, känner mig om möjligt ännu mer pluggis.
Nu ska jag kolla på easy a!

Jag har bara regn hos mig

Kategori: Allmänt

Kul att det är så sjukt bra väder!!!!! Jag ska iallafall in till stan nu och fixxa skolgrejer och sen hem för att vid halv 4 sitta barnvakt åt grannen. Jag har gett upp min gamla barnvaktsfamilj för jag känner att jag aldrig skulle hinna i höst när jag har hästen och allt.
g

Realitycheck

Kategori: Allmänt

Idag börjar allvaret, eller egentligen imorrn idag är det bara upprop. Jag ville ignorera att skolan börjaroch att sommaren 2011 är slut så länge som möjligt men nu går det visst inte längre. Tvåan ska vara det jobbigste året med sjukt mycket plugg, framförallt matte. Kul kul. Det löser sig!
Jag har ju alltid min fyrbente vän så det ska nog bli bra. Det ska det!
rfy

Aids i munnen

Kategori: Allmänt

Hejhejhej!
nu sitter jag och kollar på dressyr EM.. eller kollar och kollar.. det är på i bakgrunden ;) Däremot satt jag och tittade när patrik kittel red och det va så häftigt, han e sjukt grym! Ser så otroligt snyggt ut när han rider. Jag har typ vart duktig och limmat ihop min väskasom jag skulle gjort för 2 månader sen, plockat upp i mitt rum och sen har jag sovit. Skulle ju gått ut och sprungit men jag känner att jag gör det en annan dag. Kanske tar en promenad istället.
PATRIK KOM TREA!!!!!!
Nu ska jag göra något annat... typ
Ni är bäst! Älskar eeeeeeeeer!! Och jag vet att jag har aids i munnen..

I like boats, they go places

Kategori: Allmänt

Holaaaa!! Jag lever typ lite halft!
De senaste dagarna har jag tagit vara på det sista av sommarlovet på bästa sätt och alltså inte bloggat!
Idag åkte jag från Planell vid 10 i 11 för att åka ut till elfvik och titta på när mamma skulle rida lektion för våran gamla tränare som vi inte ridit för sedan vi flyttade från lidingö för 3 år sedan. Det va jättekul och träffa henne igen och hon tyckte verkligen att tamasha har utvecklats. I slutet satt jag upp ett tag i jeans och hon tyckte att min ridning har utvecklats enormt. Det är ju alltid kul att höra. Den tyckte hon att jag verkligen ska starta en dressyrtävling! Blir nog en LB:1a!
Nu ska jag ta och kurera mig inför att skolan börjar imorrn... fml!
Juste! Vi har tydligen fått en ny classm8 i klassen! Kul kul...

Bild från igår! Lövya guys <3

Barnvakt

Kategori: Allmänt

Sitter barnvakt för tillfället! Ska sitta i typ 1 timme till och sen ska jag dra och köpa chips till ikväll! Ida kommer över :) gick ut och sprang idag också med Thilda. Hon har om möjligt sämre kondition än jag men det är kul att få lite sällskap när man gör det och så slipper jag gå ut och gå igen sen! Hehehe... Mamma drar till hästen idag och rider ut!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Igår vare allsång! Sista för iår... lite deperimerande faktiskt! Nu känns det verkligen att sommaren är slut. Börjar dessutom skolan på måndag. Idag ska jag ut till hezt och rida tror jag, beror lite på vädret. Vaknade vid 12 så jag ska typ chilla hela dan och så ska vi äta familjemiddag ikväll. Snart åker ju mina syrror tillbaka till Uppsala och jag bir ensam barn här hemma. Allsången igår va sjukt najs och Måns la sig ned lite halvt på mig innan sädning!!! :D haha han såg även verkligen skylten igår när jag höll i den men jag tror inte han fattade vad PSB betydde.. hehehe Han kollade så frågande tillbaka xD

Malin Sjölander

Kategori: Allmänt

Malin är väldens finaste person. Hon är alltid där med sina Grey's boxar, det kan man lite på! Jag vet inte hur många timmar vi suttit och gråtit, skrattat och myst till Grey's (man borde nog inte ta reda på det heller eftersom att det antagligen inte är hälsosamt). Malin har en egen blogg och en blogg med Åliv! Bloggarna hittar du HÄR och HÄR. Malin är alltid glad och världens underbaraste! Älskar dig <3

Missan

Kategori: Allmänt

Jag skrattar så jag gråter när jag kollar på filmen... Den ponnyn hoppade jag sen som högst 115 cm med och banor på 110 cm när hon fortfarande var 20 år. Mirakelhäst som varit med om så mycket...
srh
sfh

Jag dör... Missan <3

Kategori: Allmänt

Jordens finaste ponny... Ett sjukt hemskt humör men sjukt bra på hoppbanan. Hon älskade det!
De vuxna i stallet var rädda för henne, en liten B-ponny på 20 år 127½ cm i mankhöjd.
Saknar dig

Answers

Kategori: Allmänt

Olivia (även känd som Åliv) undrade vart man kunde hitta den extremp vackra bilden från skansen förra veckan (se inlägget HÄR) Och den vackra bilden fanns på svts hemsida. HÄR hittar du den bilden om du känner att du behöver dig ett gott skratt (åt mig, Hanna ser helt ärligt talat helt normal ut, det gör inte jag). Så om du känner dig deprimerad eller lite nedstämd så kolla in den länken...

Spring för livet

Kategori: Allmänt

Idag är dagen, Idag är dagen jag börjar jogga regelbundet. Ja okej. Får se hur det går...

La gente esta muy loca

Kategori: Allmänt

Va hos hästen imorse och red lite dressyr med musik.
En låt som faktiskt är väldigt skön att galoppjobba till (enligt mig) är stockholm i mitt hjärta med Petter


En bra travlåt är:



Jag älskar att rida med musik, blir mer koncentrerad.
Nu börjar vädret bli sämre... det suger anus för jag vill ha SOL nu sista lovdagarna.

There are two more lonely people

Kategori: Allmänt

Snart börjar skolan igen vilket inte är så kul men man kan iallafall shoppa lite för att göra det hela roligare... Så jag ska in till stan och köpa lite häften och sån skit som kan va kul... ska hitta dom coolaste häftena som finns. MOHAHAHAHAHAHAHAHA!
Nu ska jag kolla på "modern family"
Tumblr_l8tfd4vf7u1qci6lqo1_500_large
Tumblr_lmnhg6izsl1qzzrefo1_500_large
Tumblr_lo3ct6v1i61qbpwzeo1_500_large

<3

Kategori: Allmänt

1278269062485_f_large
If I lay here,
If I just lay here
Would you lay with me and just forget the world?
I don't quite know
How to say
How I feel
Those three words
Are said too much
They're not enough
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life
Let's waste time
Chasing cars
Around our heads
I need your grace
To remind me
To find my own

The truth hurts, so we lie

Kategori: Allmänt

Chillar och kollar på Grey's Anatomy! Snart ska jag åke till hezt och sen kommer Cillen hit och vi ska mysa! Har inte träffat kvinnan på typ 2 månader!!! Shit vad jag saknat henne!!!!!
Nu ska jag byta om!
dtyg

-

Kategori: Allmänt

drg
Put on a smile so no one have to worry,
Even if it hurts so bad inside all you want to do is cry,
Smile like everyone else

Steeeeeelt

Kategori: Allmänt

Min kära mamma fyllde 49 bast idag! Firade med att gå upp halv 7 imorse och ge henne hennes present och somna direkt igen eftersom att jag gått och lagt mig halv 4 igår... hehehe jag och Ida hade en del snack att ta igen!
iallafall hade vi farmor ocg farfar, min farbror och hans fru och min kusin över på middag för att fira. Pappa tar då upp att jag va på skansen i tisdags och frågar om jag syntes på tv. Jag som inte tänker mig för svara ja och sen så skulle han och resten av släkten gå och titta på när jag syntes och då ser de våran snygga skylt (Måns e PSB UTAN påse). Detta leder till att han frågar vad PSB beytder... Min kusin och syrra hjälper mig att byta samtalsämne som jag desperat byter till att andra hade så töntiga skyltar typ som "På denhär bänken sitter bästa publiken".
Som tur var gick detta vägen... hehehe men det blev stelt där ett tag.
Bilder lånade från Hannas och Såfies bloggar!
Nu ska jag ta och kolla på ngn film!!!!!

Allsång och ser ut som ett tard...

Kategori: Allmänt

Det ser lite ensamt ut framför scen. Men snart får dessa tjejer säkert sällskap. Foto: Linn Muhr/SVT
Kul att man får ett sms av såfie som frågar om man har sett bilden... så ser man den med bildtexten: Det ser lite ensamt ut framför scen. Men snart får dessa tjejer säkert sällskap. Foto: Linn Muhr/SVT

Just say the word and I'll be there

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från hezt! Tog moppen ut och kollade till henne bara och hon verkade må prima! Hon kom faktiskt travande när jag ropade :') blir lite tårögd.. nej nu är jag hästnördig but that's me!
Kanske åker ut ikväll och rider henne! Nu ska jag ta och duscha och sen bär det av till stan för shopping!!!
Tjing!
kg

Moving on

Kategori: Allmänt



I just want to move on and forget whatever happened.
When I closed the door, I wanted to close in all the fellings, feelings I don't want to feel
The anxiety is killing

Something to rely on

Kategori: Allmänt

Sitter i soffanoch kollar på Gilmore Girls. Det är så underbart för jag kan alltid kolla på det för det är alltid lika mysigt och ångestbefriande.... höhöhöhö. Imorrn ska jag till hezt på morgonen och på em ska jag träffa Dexter! På kvällen måste jag vara hemma för mamma är på konferens. Jag behöver sova en del så det kan ju vara sönt ;)
khiug
Chillar lite osminkad och allt!
NU ska jag återgå till gilmore!!

Underbaaaaar!!!

Kategori: Allmänt

Spola fram till 2:35...

Så kan det gå...

Kategori: Allmänt

Kom hem för typ en halvtimme sen från Hanna! Det blev inga disneyfilmer utan vi bestämde oss för att dra ut istället och så blev det! Det slutade med en jätterolig kväll/natt och att vi kom hem vid halv 7 imorse! Vi har gått runt hela täby, träffat trevliga och roliga skåningar och klättrat på ett tak...
Nu ska jag göra mig lite mer mänsklig så hörs vi en annan dag!
Blid från Hannas blogg tagen innan utgång! <3

Hem ljuva hem

Kategori: Allmänt

Det finns inget som säger välkommen hem som när tunnelbanerösten säger se upp för avståndet mellan vagn och plattform när du stiger av. Nu sitter jag på roslagsbanan påväg till planellis!! Vad jag saknat den varelsen! Vi hörs imorrn!!!

Hp

Kategori: Allmänt

Tumblr_lp2fe5y0wq1qbze5no1_500_large
Volleyblue13-599222_604_448_large
Tumblr_lopxmttxh21qlodn5o1_400_large
Tumblr_lp21i8jysh1qzj9f3o1_400_large

Oceans in the way

Kategori: Allmänt

Sboftakzetrg9p9yazlc0zl72ejkfbmt4t8yenimkbu8nzmxdbey6a_oozmjjetc_large
Alltid ska något vara fel,
Det finns alltid en hake,
Jag lovar att någon sitter och asgarvar just nu över hur jävla hopplöst allt är

Chillnajs

Kategori: Allmänt

Chillar lite atm! Ska snart kolla lite himym och sen sova! Dagen har varit najs! Åkte till Visby imorse och lämnade syrran och käkade glass. Köpte massa god mat också. Najs. Anna och Nicklas kom förbi på middag och sen kom ägaren till Leman (sommarhästen). Hon ska köra hem honom imorrn! Vi åt iaf en jättemysig middag och det va kul o höra om hur dom har det! Imorrn blir det nog golf och sen ska jag rida också! Ska blir jättekul och komma hem igen för jag har saknat vågsjöbrudarna för mycket!!! och även alla andra <3
CLASSIC!

Visbyyy

Kategori: Allmänt

...is the place to hänga! Dit ska jag snart med familjen. Men nu börjar mamma skrika på mig så det är väl dax att klä på sig! Btw så är det soool idag!
jnefo
Saknarey <3

Harry Potter

Kategori: Allmänt

"...och sedan, med en liten rysning, blev alfen helt stilla, och hans ögon var bara två stora, glasartade klot 
beströdda med ljus från stjärnorna som de inte kunde se."
Tumblr_lp0gt9oofz1qib9pno1_500_large

The last song

Kategori: Allmänt

02_large

-

Kategori: Allmänt

Tumblr_la4xatumss1qddiw1o1_400_large

Yo Broooooo!

Kategori: Allmänt

Cha cha nu sitter jag här igen! Har varit så bra väder de senaste dagarna så jag har inte riktigt haft lust att blögga! Igår hoppade jag lite på heztis! Hon va duktig och vi hoppade en tvåkombination och sen gjorde jag "fem och en halvan". Man har först en travbom innan ett litet sockerbitshinder och sen ett galoppsprång (i det här fallet 5,5 m) till en oxer. Väldogt kul och bra gymnastisk övning! Känner att det var väldigt hästnördigt.. Hoppade lite tunnor också, först va hon jättetittig och hoppade cp så jag trilla av men sen blev det bättre. Man märker att hon haft en break från hoppandet under sommaren för hon va så sjukt taggad när vi hoppade, typ studsade på stället och bara flög iväg i fattningarna som en kanonkula!
Mamma fotade också så det kanske kommer lite bilder när jag kommer hem, har ingen sladd till kameran med mig, smartass som jag är!
Idag har jag solat, spelat golf och ridit ut och galopperat! Hezt var jättefin och lösgjord! Hon gick i form hela vägen utan protester. Hon brukar protestera annars, bete sig väldigt märrigt ;)
NU ska jag lägga mig och kolla på HIMYM och smälta alla pannkakor jag åt till middag, ja jag åt 14 st!
Dagens lärdom: Kor som är oskulder kallas för kvigor!

Augusti

Kategori: Allmänt

Ja nu är det officiellt augusti... Känner hur sommarlovet börjar gå mot sitt slut. Men jag ska inte deppa för det! Jag ska göra massor med kul innan jag börjar 2an. Shit, bara två år kvar. Första året har gått så sjukt fort! Helt galet...
Är astaggad på att inte vara minst längre! Att se ettorna där första dan, vilsna förvirrade och börja garva åt dom... hahahhahha... Aja..
Idag kom hovisen och hezt fick nya dojjor fram och de andra verkade han bara och satte tillbaka samma skor ;) Jessica och mamma red idag så imorrn ska jag och Jessica ut och galoppera fort! hehe mysssss!
Sen på kvällen ska vi typ spela golf... eller nåt!
På lördag kommer jag hem!!!!!!!!! Jag saknar alla där hemma! Stallkompisarna, hanna, hanna, sofie, malin, emmy, olivia, krisse... listan är lång! Men inte minst Celine som är i frankrike den jäveln och ska komma hem senare än vad som va tänkt från början... jag blev nästan gråtfärdig men jag antar att hon har det najs med alla baguetter. ;)
Massa grejer som ska fixas också innan skolan börjar och så måste vi ha en till sleepover i stallet!!!!
hwefbh
Min lilla baguette <3