.

Punished baby

Kategori: Allmänt

Ester va aslack på oss imorse och straffar oss som fan. Imorrn sk vi gå och snacka med henne. Det har varit typ 45 grader idag. SHIIIIET!!!! jag dör.

Utegångsförbud, weeehååå

Kategori: Allmänt

40+, stekande sol och utegångsförbud. Awesome! Trodde att utegångsförbudet bara gällde ikväll men tydligen inte. Bläääää!!! Vi drog iallafall och köpte massa godis så att vi skulle palla dagen när mamman inte var hemma. Höhöhöhö rebell or what?!?! :p

Confusing

Kategori: Allmänt

Chillar lite här i Spanien och tänkte dra en liten update nu när jag hade lite tid! Sen senast har det hänt MYCKET men det mesta bör jag verkligen inte skriva i en blogg så det får vi väl ta en annan gång ;) det har iallafall kommit en roommate som är jättetrevlig och gullig! Hon heter monique! Alla nya kom i söndags och några sa att de skulle få två killar från Schweiz men de va inte från Schweiz, de var från Sverige! Så nu har jag äntligen ngn att prata svenska med men det blir ännu jobbigare med tre språk samtidigt så det blir en jävla blandning i hjärnan... De nya killarna kommer iallafall från Älvsjö (inte växsjö som jag sa flera gånger). Nu ska jag göra min läxa som en duktig flicka! Ciao!!!

Dag 8

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit här i en vecka och det har varit en gal1 bra vecka!!!!

Porque no?

Kategori: Allmänt

Måste vara den frasen jag använder mest för tillfället. Snackar även mycket engelska så jag kom på mig själv med att tänka på engelska.. Skumt! Här är allt bra! Väldigt varmt och sol! Har bara haft bra väder än så länge. KIRR PÅ DEN! I förrgår tog jag ingen siesta för att vi skulle shoppa men jävlar vad jag hade behövt den! Kg har verkligen blivit van vid att ta en siesta nu, jag blev trött, bitchig och grinig. 3vlig tjej! Börjar fatta vad min mamma säger bättres nu! (hon snackar en VÄLDIGT konstig dialekt så det är väldigt svårt att höra vad hon säger om hon inte pratar väldigt långsamt). Ikväll ska vi äta på en restaurang så jag tänkte dra ut och shoppa en klänning med de andra när jag sovit min siesta. Juste! Logan ställde en väldigt rolig fråga igår: do you have movies in Sweden? Jag dog lite och svarade att vi fick elekticitet förra året.. Logan: really?!?! den grabben är väldigt underhållande ;) Nu ska jag sova för annars blir jag grinig! ;)

Hola!

Kategori: Allmänt

Just nu befinner jag mig i min säng i Spanien efter en lång dag! Jag kom hit igår och allt kändes väldigt förvirrande. Jag fattade knappt ngt alls av vad min värd amma Nani sa och det känndes väldigt konsigt. Men Nani är världens snällaste människa och tillslut började jag bara snacka på, även om det inte var rätt! Mina dagar ser ut som följande: 9.00 är det skola till 12.30 då jag går hem för att käka lunch och ta en siesta! Vid 17.30 är det em aktivitet, idag va det deportes diferentes, Asså olika sporter. Jag spelade fotboll och fick ett stenhårt skott takt i huvet.. Haha sen kommer man hem efter det käkar middag och sen får man gå ut om man vill! Nu ska jag göra min "läxa"! Vi hörs kanske en annan gång! ADIÓS!

Konstigt

Kategori: Allmänt

Allt känns väldigt konstigt just nu. Kom hem från världens underbaraste människa nyss. Den kissen har ju fyllt år så det firades. Men eftersom att jag ska upp klockan 4.15 imorrn så kände jag att det var dax att dra sig hemmåt. Det känns verkligen konstigt att jag ska åka imorrn. Jag är lite spänd och nervös för om jag kommer klara dethär. Tänk om min familj är helt galen. Förhoppningsvis är den inte det.
Jag kommer såklart inte uppdatera när jag är i spanien men ngt inlägg ngn gång när jag har internet och tid så slänger jag kanske in ett inlägg för att visa att jag lever.
HA DET AWESOME HÄR GOTT FOLK!

Flying without wings is hard

Kategori: Allmänt

Nu ska jag berätta lite om vilka ointressanta grejer jag gjort när jag inte bloggat. Ni som inte vill höra kan ta och flytta härifrån (från min blogg alltså).
Tisdags: Finaste Céline fyllde år, hade inget samhälle så jag åkte hem åt mat. Åkte tillbaka för att ha matte och svenska. Senare åkte jag till stallet. Det va kulT. Hoppade häst också, 1 m utan problems!
Onsdag: Började 11.30! najs med sovmorgon! Slutade 4 med softishbollish! Sen åkte jag till min kusin för han hade tagist studenten! Nu äre bara jag som inte gjort det i min kusinskara... Sen när jag kom hem ngn gång vid 10 så satte jag mig för att plugga matte!
Det var mina intressanta dagar!!!!!!!!!!!!!!!
Sisterlovin' <3

Summer feeling

Kategori: Allmänt

Chillar lite efter en kort och bra skoldag för att snart åka på en familjekompis studentmottagning! Efter det blir det stallet för att pussa på pållen och ta en galopp i skogen. Jag kom på att jag nu har SOMMARLOV! Känns helt sjukt. Hade matteprov idag med och det gick brao. Imorrn ska jag jobba på en studentmottagning, på lördag ska jag packa och fixa på dan och på kvällen bär det av för att fira världens bästa människa. Céline. På söndag åker jag iväg till ett land långt bort och blir borta i tre veckor. Förhoppningsvis överlever jag. Nu ska vi snart åka! Det blir troligtvis en uppdatering senare om vad jag pysslade med igår!

)//%%¤###¤%&(

Kategori: Allmänt

Damp.... på min engelskalärare!
Idag fyller VÄRLDENS BÄSTA CÉLINE 17 BAST!!!!!! GRATTIS!!!!!!!!!!!!

Missing Love

Kategori: Allmänt

rh

fhm

sfh

srh

dfhjgfhj

gyj

dry

dsg

Jag ser ut som ett retard jag vet med hästen är världens bästa! 5 år tillsammans <3

Second place is the first loser

Kategori: Allmänt

Dagen har varit bra. Lungn men bra. Solat, pluggat, ridit, ätit med farmor och farfar. Det har nästan kännst som sommarlov. Har gång på gång glömt bort detdär med att det är skola imorgon igen. Bara för att än en gång bli påmind att det faktiskt är skola och att jag har matteprov på torsdag. Första matte c provet. Hoppas det går bra. Har inte ens räknat hela kapitlet än så imorrn ska jag vara duktig elev och räkna massa matte. gör det nog utomhus så man kan slå två flugor i en smäll. Bli lite brun är ju aldrig fel! Sen bär det av till pållen igen. Galoppade idag i hägerneholms gamla hagar och hästen blev äldigt svettig och fick en fet dusch när vi kom tillbaka!
Nu är det bara 6 dagar kvar. Börjar bli lite nervös för att hamna i en psykofamilj där jag kommer dö! Men nej jag kommer förhoppningsvis inte dö. Förhoppningsvis.
erh
Just nu är det som värst. Börjar sakna dig igen. Tankarna kommer igen. "Tiden läker alla sår". My ass! Jag kommer aldrig sluta sakna dig och det kommer aldrig vara lätt att tänka på dig.

I lock away the pain,
Put away the fears,
Show you only smiles,
Not the hidden tears


kan inte någon bara säga, när blir det lätt?

It's like walking on water

Kategori: Allmänt

Sitter och chillar på 615 påväg hem från en underbar dag med Malin i stallet! Malin fyller föriövrigt år idag så hon hade en liten mysig middag igår med världens underbaraste människor! Har inte träffat de andra två Hannorna på väldigt länge vilket inte är bra eftersom att en utav dem är min fru! Inte acceptabelt! Myste bara med pållen idag och packade in henne i insektsspray och solkräm (ja min häst bränner sig på mulen). Fotade Malin och Fylkir massa också! När jag kommer hem ska jag spendera tid med min kära familj som knappt sett skymten av mig sen i torsdags. Min syrra är hemma från Uppsala också! Nu ska jag återgå till mitt chillande på bussen. Jag gör det jag är bäst på! PEACE!

Flying high

Kategori: Allmänt

Chillar lite hos Malin för tillfället. Ska snart hoppa in i duschen och frächa till mig lite. Var i stallet en snabbis och hann slänga ut Malcowich i hagen, mocka och göra mat åt honom och göra mat åt min häst med malins hjälp på typ 45 min! Najs!
Cillen sov hos mig igår och det va mysss! Nu ska vi fixa allt innan alla andra kommer och jag måste duscha!!!
jnefo
Bild på mig och finaste Malin när vågsjö bowlade <3

Jag heter inte Anton

Kategori: Allmänt

Befinner mig gör tillfället på tuben påväg till stan gör att möta upp oliv! Har saknat den korven! Vi ska köpa en present till våran kära vän Malin! Sen kanske det blir lunch på donken eller max... Jag älskar max. Senare ikväll ska jag och cillen hänga igen possibly! Jag gillar den knasiga människan. Nu ska jag fortsätta lyssna på i need a doctor. PEACE!!!

@Célines place

Kategori: Allmänt

Chillar lite hos cillen! Najs prajs... Vi har kollat på another cinderella story och nu kollar vi på he's just not that into you. Hehe. Stelt. Det gick awesome idag med hezt! Hon va jättefin och lösgjord sen massagen i måndags. Fick iofs jobba ordentligt för att få henne att jobba eftersom att underlaget på banan är ganska tungt och det va varmt. Imorrn ska jag troligtvis till Täby c och köpa en present till världens bästa Malin med åliven! Hoppas bara att jag knte går vilse igen... Skulle vara lite pinsamt. Nu ska jag vara social för nu lackar Celine och påstår att johnny Depp vill gå ut med henne. Han är min. Punkt.

Lämna det bakomflutna föredej

Kategori: Allmänt

Pumba... han e så skön. Krisse tycket att jag är som pumba och nu kan hon inte ta mig seriöst. Men det är det inte många som kan ;)
Kom nyss hem från hezt där jag faktiskt inte red min hezt utan red Sonic. Han var väldigt fin och jag red ut med min kära mor och vi galopperade massa. Sonic fick en dusch sen.
Hade en ganska lång dag idag. Började 9 och slutade 16... hade dock inte så många lektioner som va najs. Imorrn ska jag ut irekt efter lunch och det blir antingen dressyr eller uteritt beroende på vilket väder det blir.
Nu orkar jag inte skriva mer.
nj