.

Robin Hood ute på äventyr!

Kategori: Allmänt

Kan man tänka sig något sötare? Alla bilder är tagna av Lisa Doxakis

If it weren't for all of the torture I wouldn't know how, to be this way now, and never back down

Kategori: Allmänt

Heloojjj!
Najs väder idag igen! Helt jävla underbart! Har städat hela huset nu på mogonen, skönt faktiskt. Städade ur mitt rum på massa gamla grejer som bara låg och samlade damm! Vädrade ur rummet också så nu går det att andas där inne igen... Hehe. Sen har jag solat i typ 30 min också, sen blev det för kallt med blåsten men det va skönt att ligga i solen ett tag igen...
Nu ska jag fixa lite lunch och sen blir det stallet. Mamma ska rida lite först och sen ska jag rida igenom programmet tills imorrn. Då blir det upp tidigt. Har redan tänkt ut outfiten. Mamma kanske fotar så då kan ni få bilder på den då!
Ut i solen och njut av vädret!
image description

Ryan Gosling

Kategori: Allmänt

Förjävla perfekt!

Blane, Glee - Somebody that I used to know

Kategori: Allmänt

Tröttnar ALDRIGBlane och Glee-versionen av "Somebody that I used to know". Höll på att svimma när jag såg avsnittet för några veckor sen...

You´re the getaway car, you´re the line in the sand when I go too far

Kategori: Allmänt

Chillar lite i sängen atm! Har hunnit med tre filmer ikväll, bra jobbat! Först "John Tucker must die", den blir fan ALDRIG dålig, satte nästan på den igen när jag precis sett klart den. Men istället blev det "Kick-Ass" som jag aldrig sett förut! Den va också sjukt bra och rolig. Sist men absolut inte minst bev det"Crazy stupid love" sjukt bra film om ni frågar mig. Ryan Gosling är dessutom med och gör inte saken sämre... MUMS! Nu tänkte jag sova lite, det är ju en dag imorgon också... Lol!
Simma lugnt och ha det najs!
För mycket mancandy att lägga in Gosling OCH Jesse Metcalfe i samma inlägg, Gosling kommer, jag lovar!

But in the end I want to thank you, because you made me that much stronger

Kategori: Allmänt

SOOOOOOOOL!!! Helt underbart väder! Varmt är det också! Har shorts och strumpbyxor på benen och frös inte när jag körde moppe till skolan! Slutar ju 2 idag eller egentligen halv 2! Så najs! Sen ska jag hem och gå ut med vovven!
Vi hörs senare!

Mörkt rum, skön säng och Blane

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen just nu och lyssnar på glee musik! Blane ska bli min bara så att ni vet! Han är helt sjukt sexig när han sjunger "somebody that I used to know". Gaaaah!! Sitter verkligen och dreglar! Eller just nu ligger jag ned och dreglar.
Var ju och tränade idag! Gick bra men det va sjukt jobbigt pass! Chriss är en så sjukt bra ledare och jag kämpar alltid lite extra eftersom hon peppar så bra.
Imorrn blir det förhoppningsvis träningsverk iallafall! Slutar 2 imorgon istället för 4 så det är skönt iallafall!
Inte så mycket annat att uppdatera er med!
Ha en trevlig kväll och sov sött!

Så.Snygg.

Kategori: Allmänt

You can get addicted to a certain kind of sadness

Kategori: Allmänt

Kemiprovet idag gick inte bra... helvete också! Hejdå mvg i kemi! Kom hem vid typ 11 och har sedan dess legat i soffan och inte rört mig ur fläcken. Kollat ikapp några serier och bara chillat.
Ikväll ska jag åka till friskis och köra skivstång intervall! Första gången på det passet, brukar köra skivstång spinning. Hoppas jag pallar bara! Länge sen jag körde, har ju varit sjuk och sen massa plugg.
Planerna för valborg är iallafall klara så det är najs! Nu ska jag käka lite sen lunch ;)
Dave Franco, lite mer ögongodis....

Oh u!

Kategori: Allmänt

I feel so tired I can't sleep

Kategori: Allmänt

Nämen hejsan på er!
Tänkte titta in och uppdatera er lite på mitt liv som är så fantastiskt intressant och spännande! Just nu borde jag sova men jag kan inte. Även fast jag är dödstrött.. Konstigt detdär! Har varit ledig från skolan idag och igår! Sov hos Céline i måndags, åkte hem igår på morgonen och fixade lite och sen kom Amy och Ida hit och pluggade! Sen åkte jag och mamma till stallet och så red jag ut i det underbara vädret! Kändes typ som sommar igår. Idag har jag varit och vaccinerat mig och pluggat. Hade dressyrlektion idag med. Gick väldigt bra. Fick en skitbra känsla i traven, inte lika bra i galoppen men allt kan inte vara bra samtidigt. På söndag ska jag rida programridning på löttingegård! En LB:1 så det ska vi klara av!
Nu ska jag försöka sova...
Simma lugnt!

Robin Hood

Kategori: Allmänt

Fått ett tillskott i stallet. Ett litet falabellaföl! En liten brun hingst blev det! Så otroligt söt! Man vill bara ta med honom hem!

Allt börjar likadant. Krypandes

Kategori: Allmänt

Goood kväll! Ligger i sägen och borde nog egentligen sova nu men jag kände att jag inte var supertrött.. Kollade nyss på "new years eve" och "valentines day". Sjukt bra och mysiga filmer. När man sett dom får man ont i magen.
Idag va jag hos min farbrors frus födelsedags lunch. Sjukt god mat och tårta, hehe. Massa choklad som är min stora svaga punkt.
Var på bio med Julia igår och såg "21 jumpstreet". Väldigt bra och sevärd film!
Imorrn blir det ingen häst men tisdag och troligtvis onsdag också! Är ledig tisdag och onsdag men har kursprov i kemi på torsdag så jag måste plugga som ett djur inför det! Skojj!!!
Nu ska jag sova, det är ju en dag imorgon också!

Askan är den bästa jorden

Kategori: Allmänt

Så va lovet slut! Det går alldeles för fort nu. Jag springer så fort jag kan men det är ändå inte tillräckligt fort för att hinna med. Det är bara två månader kvar på terminen och en hel jävla massa som ska hinnas med.. Högen med måsten växer samtidigt som min ork bryts ned. Men jag ska tvinga mig att kämpa sista tiden nu, det kommer vara värt det intalar jag mig själv.