.

Världens bästa vän <3

Kategori: Allmänt

Vänner <3

Kategori: Allmänt

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2629134/images/2012/pic_187099626.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2629134/images/2012/pic_187099627.jpg" class="image">

The past can hurt, but the way I see it you can eather run from it or learn from it

Kategori: Allmänt

Har historia nu, fett skojj! Fick nyss veta att nästa prov ska vara om första världskriget, något jag är ganska bra på iallafall så det kan bli kul! Har haft spanska imorse och höll på att somna hela tiden. Efter historism har jag kemi sen blir det lunch, mentor, gympa och fysik. Slutar 14:45 men ska sitta kvar och skriva en kemilab! Sen blir det stallet, det är isislektioner så blir antagligen att skritta ut och mjuka upp henne inför imorgon då det är dressylekton igen! Ska låna ett rakt bett av Sanna och prova det på Tamasha idag och kanske rida på det imorgon om det fungerar bra idag!
Nu ska jag ta och syssla med annat!
Keep calm and just keep swimming!

<3

Kategori: Allmänt

Let the truth sting

Kategori: Allmänt

Dagen började helt okej, började 9.05. Kom sent till dubbeltimmen matte, kukbuss. Lunch sen, najs med flingor. Flingor räddar mimtt liv <3 Nu är det historia och sen blir det engelska, svenska och sist kemi, slutar 16.45. askul! Mamma ska rida lektion idag, jag ska mocka och göra mat! Soft. Imorrn blir det hoppning! Pållen har vilat sen i fredags, så hon lär ha en hel del energi. Zuper! Hehehe nä nu vet jag inte va jag ska berätta för intressant!
Zimma lugnt!

Teach me the system!

Kategori: Allmänt

Najs dag idag!!! Började 10.15 och hade info i aulan, sen hade vi valmässa, sen va det lunch så jag, Cillen, Anna, Tessan och Tiny (Ida) gick och käkade thai! Mums! Sen hann jag fixa Slemmys present som kommer bli ledgendary! Hon fyller år imorgon!! Så awesome!!! Lilla Emmy <3 Kom hem sen iallafall och gick ut en långpromenad med thilda innan jag kraschade i soffan. Känner mig sugen på kladdkaka, kanske ska fixa det, hehe. Aja vi hörs sen!
Tills vi ses igen!

Falling asleep is simple, sometimes

Kategori: Allmänt

Snö. Måste skottas. Skit. Måste dammsugas. Sen blir det sängen, jag lär somna rekordsnabbt idag! Måste hålla mig vaken.

Jag är sexig och jag vet om det...

Kategori: Allmänt

...dunkar i öronen samtidigt som jag börjar vakna till! Godmorgon! Är påväg till skolan, najs. Sov typ 3-4 h inatt, är inte dödstrött än men det kommer väl! Har en ganska chill dag idag iallafall så det är najs. Mamma och pappa kommer hem ikväll! Igår va jag hos farmor och farfar från 14-20. Det var först fika när jag kom dit och sen åt vi middag, jättemysigt! När jag kommer hem ska jag ta och städa upp hemma så dom inte flippar ur hehe. Annars händer inget speciellt idag!
Simma lugnt!

To be happy, you have to stop being sad

Kategori: Allmänt

Awesome helg det har varit! Synd som fan att det är söndag idag! Helgen har spenderats med Tessan och Cillen, i fredags även Anna! Idag tänkte jag plugga och kanske rulla till russinen, soft! Igår ja jag hos pållen också, gick på en promenad! MYYYYSSS! Nu snöar det som fann! CRAZYYYY! Vi ligger och  kollar på shake it up, alltså disney channel! Hehehehehehehhehehe jag älskar det! Nu vill cillen ha dtorn och jag ska stilla hennes behov, hahah najjs!

Popping bottels

Kategori: Allmänt

Svenskarååå! Fan vad ovärt med Jocke, sämst! Slutar kvart i 4 idag, hehe. Efter skolan ska jag chilla gal1. Nä det ska jag inte alls utan jag ska städa, duscha och fixa lite krubb för det kommer lite vänner till mitt lilla krypin idag, tanken är att vi ska ut senare, kommer bli awesome!
Igår i stallet så skulle vi fixa den jävla elevatorn som var fastfrusen med punka, det tog 1 h innan vi kunde åka hem, surt. Häst fick en promenad med sin älskling Easy. Maria var också med, det var mys!
Nu ska jag ta och lyssna på Jocke, han blir så aggressiv annars :/
Simma lugnt!

Crashing into you

Kategori: Allmänt

Mat. Jag älskar mat. Nu har jag precis ätit en macka, mums. Idag sk jag till stallet inom kort (om typ en timme) och gå med pållen som var en GUD igår. Jag svär. Nämen hon var jätteduktig! Just nu sitter jag och skriver på min historia hemtenta om Wienkongressen! FYFAN VAD KUL! hehehe, eller inte. Imorrn är det somsagt FREDAAAG! Kyckling på fredag är det ända jag vill ha, är det bara jag som tänker på den låten när man tänker på fredag? Mycket möjligt. Nu blev det en väldans massa bajs som bara rann ut genom munnen, sorry dudes!
Heippa!
Jag är så kool

Today I feel like flying

Kategori: Allmänt

Nu är det lunch! Yeeeeees! Imorrn är det fredag, wehå, det är sol idag och jag slutar 13.20! Nu ska jag käka så vi hörs! Have a good one!

Don't you even try to explain how it's all different when we kiss

Kategori: Allmänt

Robyn låter sina sköna toner klinga i hela huset. Och så sitter jag och gör historia. Eller iallafall försöker göra historia. Låtsas tills mamma och pappa åker så att jag kan göra vad jag vill och kolla på lite rykande nya avnitt av Gossipgirl och HIMYM! Aweseomeness. Imorrn är det DRESSYRLEKTION!! WEHÅÅÅÅÅÅÅÅ! hahaha lol. Nämen det ska bli kulT!
Keep it cool ya'll!
Söt vov!

We must stand together

Kategori: Allmänt

God morgon!!!! Chillar lite i skolan atm. Har snart spanska och därefter blir det historia, kemi, lunch, mentor, gympa och sist fysik! Fet dag!! Slutar kvart i tre så det är ju najs! Nu börjar jag så ni får klara er från mig ett tag! Heheh ni lär ju inte klara er!
Have a nice one!
(I'm smising, smiling with the eyes)

Trembling in front of you is the last thing I wanna do, because then you will see that I'm weak

Kategori: Allmänt

En bradålig dag. Måndag. Hatardagen trots att jag faktiskt har sovmoron och inte slutar 5. Men det är första dagen på veckan och det är MIL tills nästa helg... sämst. Bussen var 10 min sen imorse, jag kom 5 min sent till matten. Sammy blev arg. Hade en awesome lunch med Tessan och Céline med massa garv som fortsatte in på företagsekonomin där jag och Cillen chillade med gipzCarro. Fan vad coolt! R35P3C7! (RESPECT, FÖR ALLA RETARDS). Ikväll har jag käkat middag och kollat på glee. Imorrn blir det massa plugg, för att jag kan, nämen jag ligger 83476723576576452 km efter i fysiken och matten så änkte vara duktig och ta tag i det! Annars då? Jo livet rullar på.
Hasta la vista!

Slow breathing

Kategori: Allmänt

Första veckan tillbaka i skolan klar. Najs. Redan nästa vecka har jag prov, fan va najs -.- I fredags var jag på bio med Hanna och Sofie! Igår var hg först i stallet och när jag kom hem fick jag en sjuk huvudvärk, illamående och ont i halsen. Så det blev en hemmakväll med Glee, Gladiatorerna och varm choklad med marshmallows! Och såklart så var Thilda hemma! Idag mår jag mycket bättre så det blev en dusch imorse och sen slog jag mig ned i soffan för lite Gilmore! Vid två ska jag till stallet och sen bär det av till Lisa för att planera Ankans bröllop eller vad vi ska göra under bröllopet. Ponnyakuten börjar ikväll!!!! Tagg!
Nu ska jag dra! Hasta la vista!

Today is gonna be the day that they're gonna throw it back to you

Kategori: Allmänt

Ikväll drar jag hemåt från muminland. Det har varit supermysigt att hänga med mormor och morfar, träffar dom inte så ofta så. Igår va vi uppe och hälsade på min kusin och hennes alla barn eftersom att Viljami fyllde 6 år! Det blev massa mat, tårta, godis och lek med barnen, va helt slut när vi kom hem. Hehehehe. Idag kommer Laura (min kusin) och Leena (min moster) hit på lunch. Näjs.
Har även läst ut denhär boken på två dar!! LÄS DEN! (Tack Céline för tipset om att läsa Denise Rudbergs böcker).
Okej, stenåldersdatorn hatar mig för tillfället och vill inte sammarbeta så det blir ingen bild på boken, den heter Jenny S.
Hoppas ni får en skön söndag! Jag ska bara sitta och äta godis, hehehehe.

If I die now, I die happy

Kategori: Allmänt

Chillar lite hos russinen atm. Åkte först till Huitinen och hälsade på moster och käkade frulle! Åt som ett djur, hehehhee. Åkte sen vidare till Tammerfors til päronen där det blev fika! Sen vare promenad och snart blir det lunch. jag älskar att vara här, man äter typ hela tiden, NAJS! Stenåldersdatorn rullar men det finns inga bilder, zadface. Här är det däremot SNÖÖÖÖÖÖ! Ännu mer score! Kallt är det också och imorrn åker vi norrut för att hälsa på kusinerna och alla i Jyväskylä. Kallare ddär antar jag men på söndag ska det enligt pappsen blir 10 minus...
Aja vi hörs! Stay tuned!


Bild på skrutten när hon var galoppör och typ 3

Keep the beat pumping

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag i bilen påväg till båten som ska ta mig till muminland. Dålig timing på att börja blogga igen, jag vet men vi lär väl höras av någon gång när jag fått stenåldersdatorn att fungera hos russinen. Om jag inte frusit ihjäl innan dess det vill säga.
Var på promenad med pållen idag, hon va jättemysig efter lektionen som var epic igår! Men aja vi lär höras framöver! Tills vi ses igen!

Forever young

Kategori: Allmänt

Jag vet. Uppdateringen här har inte varit acceptabel, jag ska ta och lå migsjälv i ansiktet. Aj, det gjorde ont. Aja vadhar jag sysslat med då? Jo jag har haft jullov! Helt underbart skönt att inte ha en massa måsten utan bara göra vad man känner för, typ. har umgåtts med världens underbaraset människor, tagit hand om min pålle som haft "vintervila" och kollat på massa serier. Helt perfekt jullov, förutom att det inte finns nåhon snö, men man kan inte få allt här i världen. Juste! Jag har ju spenderat tid i New York, helt jävla underbar stad, tillbaka ska jag, det vet jag. Massa bilder därifrån och mer detaljerat vad vi gjorde får ni i ett annat inlägg, tänkte bara berätta att jag lever!