.

Our choices makes us who we are

Kategori: Allmänt

Sitter med syrran och spanar lite Harry Potter och fenixorden! Najjjjjss! Vaknade vid halv 11 och käkade lite frulle. Sen drog familjen och jag till hemse och handlade lite mat, en tvbänk och en kökssoffa! Myssssss!
Käkade tacos tll lunch ocksååå... mums säger jag! tänker aldrig bli vegetarian om jag måste ge upp min tacos.. mohahhahahahhahahahah!!!!!!!! fick en idé att jag skulle starta en dressyrtävling i höst... troligvis en LB:2 eller 3... svårt att hitta ngra LC:1 eller 2... men men jag vet inte. får se lite men det skulle vara kul och se hur vi klarar oss ;)
GAAAH han är för snygg....

-

Kategori: Allmänt

Tumblr_lou19gje3a1qizffao1_500_large

HP <3

Kategori: Allmänt

Tumblr_losat1ngfi1qfoqhmo1_500_large

You will be the godfather?

Kategori: Allmänt

Jag är just nu inne i en Harry Potter koma där det ända jag gör är läser harry potter, pratar om böckerna eller tänker på dem. Jag blir även deperimerad för att jag inte är en trollkarl. Väldigt jobbigt.
Men nu lite kladare tankar! Hezt mår som en prinsessa (hon blir även behandlad som en). Hon äter massor och så är vi mest ute och galopperar, hon verkar tro att vi äntligen fattat vad man egentligen ska göra. Rider även lite dressyr vilket hon går med på motvilligt. Hon bråkar dock bara lite men annars har hon varit väldigt fin när jag tränat henne mer intensivt. Jag tror hon mår bra av lite sommarlov men nästa vecka ska jag försöka rida henne två gånger om dagen några dagar!
Såhär ser upplägget ut!
Måndag: Morgon: Ut, galopp/konditionsträning EM: Dressyr
Tisdag: Morgon: Bommar EM: Ut, trav/avslappning
Onsdag: Morgon: Tömköra EM: Ut, klättra
Torsdag: Morgon: Dressyr EM: Vila
Fredag: Morgon: Hoppa EM: Ut, trava
Lördag: Morgon: Ut, galopp/konditionsträning EM: dressyr
Söndag: Morgon/EM: skritta ut!
NU ska jag återgå till min Harry Potter psykos...

- Still? - Always.

Kategori: Allmänt

Dagen spenderades på stranden med Soffan och Märy. Ytterst mysigt! Sedan blev det ridning på hezt som var väldigt duktig och blev väldigt svettig, till och med på rumpan... knaz!
Soffan blev bränd av en geting och jag satt i en uppblåsbar båt som jag inte fick plats i!
Juste typ för en vecka sen va jag och såg på Harry Potter. Jag satt och bölade i princip hela filmen och gjorde även ljud när jag grät och folk satt och vände sig om i biosalongen. Kul att folk är så omogna...
Läser just nu 6e boken för 6e gången... fett coolt! respekt!!!!!
Nu ska jag spendera tid med familjen...
En mysig bild på mig och min roommate! <3

Long time, no see

Kategori: Allmänt

Men hejsan den personen som kanske läser min blogg. Inte för att det pågår mycket bloggande här! Nu hänger jag på Gotland och har hängt här i två veckor nu! Har spenderat massa tid med min syster som inte bor hemma längre, så det känns kul att träffa henne! Det är konstigt detdär... Hela ens uppväxt "hatar" man mina syskon och vill inget hellre än att de ska flytta hemifrån men när de flyttat ut kommer man helt plötsligt på hur mycket man vill att de ska flytta tillbaka. Knepigt... Kände bara för att berätta att jag lever och att jag kanske fått tillbaka bloggsuget nu ;)

I'm back bitches!

Kategori: Allmänt

Nu e jag tillbaka från spain! Det var helt underbart bra och jag har varit med om MASSOR! Dock blev jag sjuk i torsdags men min nya bästavän blev ngn läskig spansk febermedicin som kostade 1 euro (typ 9 kr) som faktiskt funkade och gjorde mig lite mer mänsklig sista tiden.
Imorrn drar jag till gotland med familjen och stannar där i 5 veckor. Det blir lite bloggning men jag får se hur mycket.... ;)