.

Vem har sagt att det är enkelt att alltid brinna och vara kär?

Kategori: Allmänt

Nyduschad och trött atm. Slutade tidigt, 12.10 och åkte direkt hem och kollade på she's the man igen. Laddade ned Puss också men hann bara kolla på halva för sen skulle jag iväg och sitta barnvakt. Kulkul! Tjänade 200 spänn på 2,5 h iallafall så de e najs!
Equiterapeuten var ju ute hos hezt idag. Hon tyckte att vi gjort ett jättebra jobb och att bäckenet var rakt och att hon musklat sig bra och jämt! Hon är dock stelare i hö bog så hon blev laserbehandlad där och sen masserad i hela kroppen! Hon tyckte även att hon rörde sig väldigt fint och tog för sig och jobbade mer med rygg och bak i både galopp och trav. Imorrn får plutten gå ut och bara jogga lite i skogen.
Känner nästan för att sova nu men jag måste plugga lite samhälle och även kolla klart på puss... hehehe
LATER!

-

Kategori: Allmänt

Tumblr_llv91t4ghm1qbyk34o1_500_large

-

Kategori: Allmänt

520184-11-1306587329041-n800_large

-

Kategori: Allmänt

Tumblr_lluy5zctei1qas1jmo1_500_large

Johnny Depp <3

Kategori: Allmänt

Tumblr_llr2yfqkf41qf68ero1_500_large

All of the lights

Kategori: Allmänt

Nu har jag haft min dataredovisning om mumintrollen som jag gjorde klart inatt klockan 2... Den va grym! Om mumintrollen!!!! YEAH! Idag kommer equiterapeuten och ska kolla igenom hästis. Hon har varit lite öm i muskulaturen i ryggen men det är inte så farligt men hon är ju min lilla prinsessa! Jag kan inte följa med eftersom att jag går i skolan men mamma ska dit. Jag ska sitta barnvakt till grannarna och sen ska jag även sitta imorrn och på onsdag... pengarpengarpengar känner jag att jag behöver om jag ska kunna köpa något där.
Jag och sofie såg Harry Potter affishen... fick lite panik
Jag vill bara avsluta med att säga att jag ÄLSKAR JOHNNY DEPP OCH VI SKA GIFTA OSS...

Kul...

Kategori: Allmänt

...att man inte kan somna när man är sjukt trött! Jag är cp... Filmen va awesome och sällskapet var bättre än så! Har saknat dig Sofie!!! <3

Sunny day

Kategori: Allmänt

Jahapp... då va denna helg över! Fylld med massa mys, skratt och tårar. Nu ska jag göra klart min powerpoint till datan imorrn och sen ska jag in till stan med Soffan (oj vad fult smeknamn) och kolla på Pirates of the Carribean! SÖNDAGSMYYYS! Sen blire nog dirr i säng för imorgon är det en ny dag! Hahaha eller så blire lite oc, jag är så sjukt rebell. Va hos hhest imorse och höll lite lektion för mamma. Det gick bra och sen var det bara hem, slänga i sig lunch och byta om för att åka till farmor och fika eftersom att det är faktiskt (för den som inte visste) mors dag idag. Bakade en kaka och köpte en present till min kära mor. Jag måste vara den bästa dottern. Typ.
Nästa helg kommer ju snart igen eftersom man är ledig onsdag-måndag!!!! NAAAJS!
Nä nu måste jag verkligen fixa powerpointen!
g
Mittbena....

@Malins place

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i Malins soffa och kollar på Dear John. Vi har ätit mysmiddag och varit och köpt cola. Sen har vi pratat massor som vanligt ;) känner att jag är ganska trött efter att jag bara sovit 4 h inatt men det är lugnt!!! Nu ska jag vara social och kolla på filmen!

så jävla underbar

Kategori: Allmänt

Tumblr_llnovv3heh1qhc9xgo1_500_large

Tumblr_ll473wcbt51qzkhkvo1_400_large

Tumblr_lk1dq8gfqm1qbz4ygo1_400_large

HAHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖR!

Kategori: Allmänt

Pratar du med mig eller pratar du med en elefant?

Kategori: Allmänt

Sitter här alldeles nydushad och fräsch och lyssnar på lite mjuzic! Céline drog nyss... FAN VAD NICE! Nää nu drev jag! Vi hade askul och jättemysigt igår... vi tar fram varandras värsta sidor har vi insett... Hehe illa!
Känner nästan för att se she´s the man igen.. den va sjukt bra med GAL1 snygga killar i.. jag gillar! Men det är ju faktiskt mors dag imorrn så jag tänkte vara en bra dotter och åka till centrum och handla en present och sen ska jag baka en tårta... vet dock inte vad det blir förnån!
Ska till stallet på em och sen bär det av till Malin för myskväll!!!
Blir nog ingen vidare uppdatering idag heller men men, sånt e livet!

Dreggel på den... Channing Tatum <3

Cpsnygga Céline! <3


Mongosnygga malin <3

Chillin' with Cill

Kategori: Allmänt

Nu ere fredagsmyyyyyys!!! Med Céline!! Fett mys! Vi har massa godis, chips, popcorn och cola! azuuum!
Gick hem från skolan efter gympan för jag fick fetaste mensverken. Kunde inte sitta upp eller stå. Sov 3 h när jag kom hem! intressant. Vi ska kolla på hiphiphora senare sen ska vi kolla på she's the man!
TJINGELING!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag är det torsdag, imorgon är det fredag. Har hoppträning idag för Kattis! Fett taggad!!! Hon va så jäkla fin förra veckan. Har även hans och greta uppgift tills idag och ska kunna hela sagan utantill på SPANSKA! Lär ju kunna det. Kan faktiskt allt utom slutet. Sen har jag en fisnkauppgift, mutlig idag. Det ska nog gå bra!
På söndag ska jag på dejt med Såfiiiie! Vi ska äta och kolla på pirater! Mysss i lådan!
Nu har jag diskussion på svenskan. Känner att jag är väldigt delaktig....
mklö

De ofrivilliga

Kategori: Allmänt

Den sjukaste filmen någonsin. Vi kollade på den på svenskan. Så jävla konstig och SJUK! Ska snart sitta barnvakt. Sen blire hezt! Ska hålla lektion för Oscar och sen ska antingen jag eller mamma rida tror jag rider imorrn. Mamma ska nog rida ut idag och så ska jag rida dressyr imorrn! Ska försöka lösgöra höger bog som är stel. Nä nu ska jag sluta snacka hästsnack och läsa spanska istället!

Born this way

Kategori: Allmänt

Chillar galet för JAG HAR INGA PROV KVAR!!! Har dock lite muntliga grejer och inlämningar men inga mer skriftliga prov. Hade ett fml moment förut för att jag fick g på biologin dom jag iofs lyckades få till ett vg efter en del lackande. Sen blev telefonen helt svart. Reagerade inte när man försökte sätta på den eller när jag satte den på laddning. Försökte tom uppdatera den men det funkade inte. Tillslut googlade jag på hur man skulle göra och då skulle man hålla in sätta på/stänga av knappen och menyknappen samtidigt i 5 SEK OCH SÅ FUNKADE DEN!!! kul att läsa.... Jag har även varit sjukt duktig och suttit barnvakt och städat hela huset eftersom mina päron kommer hem typ närsomhelst! Kanske slänger in nått senare!

Tjenare mannar!

Kategori: Allmänt

Uppdateringen suger hästskit men jag pallar inte nuuu...
Sitter i skolan och dagen som såg ut att bli bra vände och blev väldigt dålig..

Torsdag

Kategori: Allmänt

GOOOOOD MORGOOON! Ligger i sängen och tänker på vad jag ska ha på mig idag. Ikväll blir det hoppträning!!! Yay! Taggar som fan! Men innan dess är det förstås skola och när jag kommer hem måste jag verkligen sätta mig och plugga. Har varit lite dålig på det. Nu sk jag rulla ur sängen och ta mig till skolan och ha svenska, dubbeltimme matte och spanska!

Keep your eyes locked on mine

Kategori: Allmänt

Film jag vill se nu:
Bara för att Johnny Depp är sjukt jävla snygg... Ja han är typ 50 men ålder är bara en siffra!!!!!!!!!
Stod brevid en affich av honom i måndags btw...

-

Kategori: Allmänt

Tumblr_ljz1oo0ss41qfryy9o1_400_large

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Kategori: Allmänt

Tumblr_llcge0e3ej1qcsqk4o1_400_large
taget från weheartit

Take a breath

Kategori: Allmänt

Nu blire massa plugg. Så rolig blir min onsdag. Kommer somna när som helst men jag måste verkligen plugga så det är bara att bita ihop och köra på.
rfy

<3

Kategori: Allmänt

Saknar min gamla pony...
jn

Ovärd dag 123

Kategori: Allmänt

Kul att man har stressat sönder för att hinna till skolan klockan 9.10 imorse så står ens engelskalärare och säger att man inte har någon engelska och kunde haft sovmorgon till HALV FUCKING TOLV!!!!! Satt och pluggade biologi. Det gick inte så bra. Nu har jag spanska. Mys. Kanske inte alls. Vi ska översätta en dikt. "oda a la manzana" = "hyllning till äpplet". Låter spännande. Trillar nästan av stolen.

Klad choklad

Kategori: Allmänt

Hejzaaaan!
Här sitter jag och chillar lite. Nä men idag har jag som jag nog sagt ngra gånger skrivit matteprov i 4 h. kulkul. Gick väl bra? Nä jag vet inte. Åt mest mat. Spelade lite frisbee sen. Det va ju kul. Kanske gjorde typ många mål. Bara för att jag är cool.
JAG VILL HA TILLBAKA SOLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sofie!

Kategori: Allmänt

Jag vet att du är på bio nu men när du kommer hem, uppdatera din blogg.

Isn't she lovely

Kategori: Allmänt

Please kill me now

Kategori: Allmänt

Har äckelmattenationella imorrn i 4 h... KUL KULKULKULKUL!!! Börjar nästan gråta lite nu. nej nu ska vi inte snacka bajs.
Bra låt.   

Ananas, makes things look better

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på tuben påväg hem, men jag ska stanna till på superstore för att handla lite godis tills imorrn! 4 h matte... Har iallafall varit på ögonkoll! Jag behöver inga glasögon trots att jag tycker att jag ser sämre än jag gjorde förut... Klarar jag mig tills jag är 22-23 så kommer jag troligtvis aldrig behöva! YES! Hela min familj har glasögon... Tydligen så har man bättre förutsättningar att slippa glasögon det är något med att har man blå eller gröna ögon släpper man in mer ljus och så kan man inte ställa in skärpan lika bra som om man har bruna ögon. Sen är det tydligen så att är man ute ca 2 h om dagen, när man är ung, så får man bättre syn! Fett coolt! Jag ska åka tillbaka dit med blanketten sen... Nu kom ngn snubbe med ngt konstigt instrument och står och spelar på tunnelbanan. Blir inget stall idag för jag ska plugga och sen duscha. Sen ska jag gå och lägga mig halv 9!!!!!! Kommer aldrig göra det men försöka går ju ;) Nu ska jag hoppa av! Hörs senare!!!

-

Kategori: Allmänt

Tumblr_laj8dlz8in1qdtaelo1_500_large

Eric

Kategori: Allmänt

Ja jag är en Eric-tönt, okej?! Lackade lite igår för att jävla äckel europa typ bara röstar 12orna till sina grannländer. Äckligt. Eric va iallafall bäst.
Idag blir plugg och sen sa jag till kuzinerna och fira en som blivit 22... kul att man e typ 5 år yngre än sin yngsta kusin. Igår firade vi min syrra med samma kusiner så vi får träffa dom igen. Men det är ju mysigt. Senare blir stlleeet... ska nog tömköra eller rida ut. Äckligt väder idag.
Imorrn ska jag till optikern. Tor att jag kommer få glasögon. Får ju ont i huvet rätt ofta nu förtiden. Det är ju lits småjobbig kan jag ju känna.
Nä nu ska jag skriva lite finska.

Yesterday was Thursday, today it is Friday

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på spanskan och hade nyss nationella muntliga. Jag sög. Hade sovmorgon till 9.10 imorse. Det var najs. Efter dethär har jag mentorstid. Tråk. Sen ere chilli con carne lunch. Efter det är det kulkul matte, springa 4 km gympa, biologi och samhälle. KUL DAG!
Drömde att jag gifte mig med edward inatt. Vi va på klassresa och så skulle jag köpa en bröloppsklänning men alla var JÄTTEfula. Vi var på Irland av ngn anledning. Sen åkte jag hem för att gifta mig. Precis när båda hade sagt jag och vi skulle kyssa varandra vaknade jag. Mamma kom in i mitt rum för att fråga när nästa buss gick. Tack mamma....
Imorrn blire tävling och upp klockan 5! Måste va i stallet vid 6. Kul kul. Mitt mål är att ta mig runt! Träffar kanske på Sofie där! Hon får ta o komma tidigt ;) hööhöhöhö
Nä nu slutar vi!

Eric Saade

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova! Hoppade med Olivia idag i ridhuset! Det gick jättebra och vi hoppade en trekombination! :) när jag kom hem så va de Eurovision, var ju tvungen att kolla hur det gick för Eric! HAN KOM VIDARE!!!! Och jag blev lite gladare :) nu ska jag sova lite snart tror jag!

Känner du som jag så rider vi....

Kategori: Allmänt

Inte för att jag vet varför rubriken blev som den blev. Men men. Nu är jag hemma på lunchen igen. Ska ut med hund och sen ska jag åka till fjärilshuset med klassen. Hade två föreläsningar imorse. Den ena var av sveriges yngsta rikstadsledarmot. Den var faktiskt ganska kul. Den andra var av ngn world friends grej. Den va helt ok. Ikväll blire galopp med Åliv på hägerneholm! Taggggggg!

Brandövning

Kategori: Allmänt

Hade brandövning på engelskan idag! Mitt i en bokredovisning och läraren fick typ lite halvt panik. Det var kul. Drog hem sen och sitter nu och käkar lite lunch! Lyckades spilla på tröjan nu... får väl ta o byta. Känner att det är sommar nu! Hinner dock inte sola ngt idag för jag sak sitta barnvakt dirr efter skolan. Sen ska jag till hezt. Hon ska bara få beta idag medans jag river gräs. Imorrn blire ingen träning så då ska jag och Åliv galoppera på hägerneholm och hoppa lite stockar! :D
g

I'm on a boat

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag barnvakt och tjänar lite cash! Ungen är sjuk så jag har läst ut engelskaboken och sitter nu och tittar på tv! Intresseklubben är överbelastad! Åkte till Céline efter nationella och stekte lite :) käkade potatisgratäng och snackade skit gjorde vi också! Imorrn e en vanlig dag och jag har både bookreport och spanska nationella. KULT! Efter det så har jag inget mer denhär veckan! Nu ska jag snart till stallet!

Today

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och drar mig lite :) ska alldeles strax gå upp. Jag har alltid sjukt svårt att vakna Meb ett jättebra tips är att sova med rullgardinen uppdragen så att ljuset kommer in. Man vaknar mycket naturligare då. Efter engelska nationella ska jag hem till Céline och sola :) sen vid 3 blire barnvakt! Efter det ska jag till stallet. ;) nu ska jag resa mig ur sängen!

Flying high

Kategori: Allmänt

Tjenare mannar!

Kategori: Allmänt

SJUKT NAJS VÄDER IDAG!!! Är typ lycklig! Efter skolan åkte jag över till farmor och farfar där mamma var för min far, hans bröder och farfar har varit i münchen. Dom kom hem idag men mamma var tvungen att åka innan dom kom hem så jag satt farmor-vakt. Det var mysigt och då passade jag på att sola benen lite! Somnade där... Höhöhöhö! Kom hem och käkade lite middag och nu sitter jag och pluggar... Har bookreport på onsdag. Imorrn äre en fett chill dag! Har bara engelska nationella och sen ska jag hem till Céline och sola :) Nu ska jag plugga vidare!!

God Natt

Kategori: Allmänt

d

The art of racing in the rain

Kategori: Allmänt

Sitter och lyssnar lite mjuzik. Fett mysigt. Ska snart sova. Sååå sjuuukt trööött. Det första jag gjorde efter at jag uppdaterat var att lägga mig i soffan och sätta på eclipse. Nu borde jag verkligen plugga lite excel men jag ORKAR inte. Skiter i det. Rebell1! Rebell or what? hehehehe.
Tumblr_lkukzvndii1qg23bco1_500_large

Mattekurs!!! yaay!

Kategori: Allmänt

Har varit på mattekurs hela helgen så jag har varken haft tid eller lust att blogga. Sov som sagt hos Céline i fredags och det va jättemyyyys! Jag, Céline och Märta satt och snackade bajs och sen innan jag och Céline skulle sova så kollade vi på Hip Hip Hora. Bra film. Höhöhö. Åkte till mattekursen på morgonen och va där hela dan och... ja räknade matte. Åkte dirr till stallet efter den och red ut på Kasper. Busig men han börjar sköta sig bättre och bättre. Åkte sedan hem och hämtade Céline på vägen så duschade jag och så käjade vi tacos. Mums. Kollade sedan på New Moon. Jag och Céline satt och snackade hela filmen och kommentade allt. Höhöhö. Nu är jag jättetrött så jag orkar inte skriva mer.
kjbkj
mnkl
Gjorde mittbena efter att jag duschat igår.... Äre nått att ha?

Friday

Kategori: Allmänt

Slutade klockan 12 idag! NAJS! Provade att göra några tidsinställda inlägg igår och dom funkade!
Åkte iallafall in till stan efter skolan med Céline Märta och Johanna. Det var mys. Åt på donken som vanlingt... höhöhöhö. Kollade lite på olika skal och flummade runt i butikerna så jag trodde att dom skulle slänga ut oss men det var ingen som gjorde det. Dom bara log lite mot oss. Kanske trodde att vi va utvecklingstörda eller något.. höhöhö. Köpte en BIKINI! Blev asnöjd, en vit överdel och en svart underdel för.... 99:- najs man1!!!!! Sen åkte jag, Céline och Märta hem till mig och chillade. Dom drog nyss och snart ska jag åka hem till Céline... måste bara vänta på min kära mor. Nu kommer hon nog!!

Här är Johanna

<3

Kategori: Allmänt

Tumblr_lgribi6hz51qh9r2mo1_400_large

Hejsan håppsan

Kategori: Allmänt

Nu borde jag sitta och skriva nationella. Slutar om 2 h senast och då ska jag hänga med Cillen och Stjärtis. Åååh vad mysigt! :) Är sjukt taggad inför nästa helg! Ska bli sjukt kul! Då ska vi för fan ta oss runt banan!!! Tror att hezt har sceskräck.. eller nått xD
Här är mina vänner Céline och Märta.. dom är normala... egentligen... hehehe

kjewiohfo98t3t3nj3oij53jijigjgijoiw3

Kategori: Allmänt

Emmy, du vet vad jag menar känner jag.... ;) Har lite smådamp på alt och har bara varit allmänt skum idag. Konstigt. Höhöhöh. Träningen gick jättebra och hon va jättefin. Måste jobba loss höger bog som inte riktigt vill släppa utan hon tränger in med den. Irriterande. Min farbror är här för han, pappa, farfar och deras tredje bror ska iväg imorron någonstans i europa och kolla på bilar typ. Själv ska man ju på mattekurs hela helgen. Måste få MVG på nationella nu... annars dampar jag. Jag har ju iofs redan damp men men. Ska hänga med Céline hela helgen lång så det är väl typ det äna positiva ;)
Imorrn är det spanska nationella, känns bra kanske inte alls. Aja nu ska jag sluta vara oklar och sova lite ;)
efneoh

Lejonkungen, så underbart

Kategori: Allmänt

Tumblr_lk9hup1oxm1qzfbflo1_500_large
Tumblr_ljuppla6th1qgedzpo1_500_large

Lejonkungen, så underbart

Kategori: Allmänt

Tumblr_lk9hup1oxm1qzfbflo1_500_large
Tumblr_ljuppla6th1qgedzpo1_500_large

Hola

Kategori: Allmänt

Kom hem från "friluftsdagen" för länge sen. Mitt lag sög. Förlorade alla matcher. Trist. Nu ska jag plugga spanska och finska. Har en inläming till klockan 00.00 inatt i spanskan (den om hans och greta) och sen har jag finska redovisning om massa finska kända författare... KUL. Kom på att jag glömde min laddare till mobilen hos malin också. Hehehe. Hon ska ta med den imorrn men det betyder att jag inte har några roliga bilder att ladda upp. HIHIHIHIHI. Imorrn är en vanlig dag för en gångsskull. Inte för att jag har något emot att sluta 12.00 på fredag!
Fick inte åka till hezt idag för mamma anser att jag borde plugga. Borde väl kanske plugga då?
Vi har polcker hemma som fixar våran trappa. Vågade inte gå till mitt rum förrän pappa kom hem. hehehe.
Nu har jag inget mer på hjärtat!
hwefbh
Världens snyggaste Céline

Ja, jag bryr mig

Kategori: Allmänt

Nu har vi äntligen lyckats hitta Bobby och fått hem honom. Vi lyckades lista ut var han befann sig och tog hem honom på direkten. Tack alla snälla människor för all hjälp och allt stöd vi har fått! 
OBS!! Eventet kommer tas bort imorgon!

Glöm det som tidigare skrevs, om att vi skulle få hämta honom ikväll. Pga att de "känner sig hotade" existerar inte denna överenskommelse längre. Jag vill därför tydliggöra att detta event inte är till för att smutskasta eller hänga ut Kerstin, utan endast för att få hjälp att hitta Bobby, en efterlysning alltså. Vi uppmanar ingen att på något sätt hota henne, vi behöver endast tips om var han kan vara! 

Vi har under en tid haft vår ponny Bobby uppstallad hos en kvinna vid namn Kerstin Palmlöv. Hon bor i Åkersberga, Björnhuvudvägen 11, och det är Bobby har stått. 
När vi talade om för henne att vi skulle flytta Bobby blev hon rasande. När vi igår(fredag) skulle hämta honom var varken hon eller Bobby där, hon hade låst stallet och lämnat de övriga hästarna ute. Hon måste alltså ha åkt iväg med honom någon gång mellan kl 17-19. Vi väntade halva natten utan framgång, polisen var där men kan inte göra något. Hon påstår nu att hon har rätt till Bobby och att vi inte har någon rätt att veta var han är, så vi är såklart oroliga för vad hon kan ha gjort med honom. Vi behöver därför all den hjälp vi kan få, hör ni eller ser något, tveka inte att kontakta oss och bjud in folk till eventet!!

För att klargöra det hela:
Vi har alltså haft Bobby(Ballinaclare Boy) i fyra år, han är en fullblodskorsning född 1999. Han kom till oss direkt från Irland och vi tävlade i hoppning under de första två åren. I november fick vi triangelmärka honom pga benskada. Pga tidsbrist har vi varit tvungna att leta nytt hem åt honom, och fick då tips av en stallbekant om att Kerstin Palmlöv söker ny D-ponny som ersättning för hennes ponny som nyligen avlidit. Hon var först intresserad men hörde inte av sig på två veckor eftersom en ridskola skänkt en D-ponny till henne och behövde därför inte en till häst. Dock kunde hon tänka sig att ta hand om Bobby mot en ersättning av 2000 kr i månaden, under förutsättning att det fungerar med de andra hästarna osv. Vi skulle resa bort en längre tid över jul och var därför tacksamma för denna lösning. Under tiden Bobby har varit där har han fått stå helt ensam i en liten hage eftersom han "betett sig så jävla dumt" mot de andra hästarna, bitits, sparkats, osv. Detta beteende har vi aldrig sett hos honom förut, trots att han gått med många olika hästar i olika konstellationer. Kerstins löften om stora hagar och kompisar i hagen visade sig inte stämma, hagarna är jättesmå och steniga och Bobby har fått gå själv i hagen under en längre tid. Hon har hela tiden klagat på hur dum han är, att han har ett "skumt" beteende mot andra hästar. Detta tolkade vi som att han inte var helt nöjd med tillvaron och vi har därför varit i jakt på ett nytt hem åt Bobby. Nu när det har blivit varmare har hon planerat att släppa hästarna i fårhagar med fårstängsel, vilket är livsfarligt att ha hästar i. Hon har också tagit av honom alla skorna för att på nytt försöka släppa ihop honom med de andra hästarna för att han inte skall kunna skada de andra hästarna om han sparkas, vilket har gjort att han är öm i fötterna eftersom han har så känsliga hovar. 
Signalerna vi har fått av Kerstin under hela tiden har varit att Bobby endast varit till besvär och att det inte har fungerat. När vi nu hittat ett nytt hem till Bobby blev hon fullkomligt rasande och ville köpa honom på direkten. Under dessa omständigheter har vi inget som helst intresse av att sälja till henne och ville därför hämta honom lördag den 30/4 och meddelade detta till henne dagen innan. Eftersom hon blev så upprörd anade vi oråd och åkte direkt för att hämta honom, vi blev oroliga för vad hon skulle göra med honom. Vi skickade ett sms en timma innan vi kom dit, men det var redan för sent, hon hade dragit därifrån. Hon hade dragit ur alla handtag på stalldörrarna så vi inte kunde hämta Bobbys utrustning och lämnat sina övriga tre hästar utomhus och låst in sina hundar i huset. Vi väntade till klockan tolv på natten, hästarna var fortfarande ute, kalla och hungriga när vi gav upp och åkte hem. Polisen skickade en patrull och vi gjorde en anmälan, men det finns inget de kan göra innan en polisutredning tillsatts. Vi ringde och ringde till både Kerstin och hennes sambo(Elisabeth Ille Thornell), som först svarade och påstod att hon inte visste något om saken. Sedan slutade även hon svara i mobilen. 
Dagen efter åkte vår pappa dit och försökte reda ut det hela. Hon påstod då först att hon köpt Bobby, men kunde ju såklart inte visa upp något köpekontrakt eftersom vi endast har ett fodervärdsavtal med option för senare köp, OM båda parter är överens. Hon ändrade sig sedan och sa att hon SKULLE köpa honom och att vi "ska skita i vad hon gjort av Bobby". Pappa lyckades hitta sadel och träns i stallet som nu var upplåst och informerade henne om att han tog med sig dem. Efter en stund vägrade de öppna dörren eller svara över huvud taget, inte ens när polisen ringde dem. Pappa stod och knackade på i över en timma och till slut ringde de polisen för att anmäla pappa. De kom då dit och fick höra hur det hela låg till(vilket var precis det pappa ville skulle hända eftersom vi ville ha hjälp att prata med dem av en myndighetsperson), men de kan fortfarande inte hjälpa oss innan ärendet är utrett.
Vi vill klargöra för sådana som på något sätt tvivlar på detta, att vi står som ägare och försäkringen skriven på oss - juridiskt sett har hon alltså ingen rätt till Bobby, eftersom det är vi som betalat henne för uppehälle, och inte tvärtom. 

Nu gör vi vårt bästa för att nå ut till så många som möjligt för att själva hitta vår stackars häst. Vi har redan fått enormt mycket hjälp och stöd och detta är vi oerhört tacksamma för, men vi måste fortsätta arbeta för att kunna hitta honom så fort som möjligt. Vi behöver som sagt all hjälp vi kan få för att hitta honom!
VI har spekulerat en del och pratat med folk som känner till henne och de tror att hon eventuellt kan ha gömt honom någonstans i Dalarna, eftersom hon har kontakter där. 

Bobby är en D-ponny valack(147 cm i mkh), mörkbrun med svart man och svans. Har en liten stjärn i pannan och en vit fläck på mulen, lite vitt på höger bakkota. Se bilder på eventet. 

Kontakt:
Michaela Kalborg 0706831906
Carolina Kalborg 0733777330
Hem 08-7179537

Bad update

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och har biologi! Superkul! Går igenom bakterier och arkéer. Intresseklubben antecknar detta, jag vet det. Har blivit smittad av oc febern så nu håller jag på och laddar ner massa avsnitt. måste verkligen fixa en extermhårddisk snart. Datorn segar, Hanna lackar.
Igår satt jag barnvakt i 3h. Ungen hade ont i huvet så han fick sitta och kolla på en film. Jag satt vid andra tvn och kollade på annat kul. Bra barnvakt känner jag. Men han behöver ju inte hjälp att kolla på TV. Lagade iallafall mat sen. Jag va bäst som vanligt. Gjorde nästan klart spanskan också. Måste bara skriva ett eget slut till Hans och Greta. Min spanskalärare är ju för underbar. Imorgon är det engelska nationella writing. Har friluftsdag sen. Ska spela volleyboll. Känner mig sådär taggad när det snöade imorse.
Nä nu ska jag jobba lite!
TJING!

Tävling (hästnördsvarning)

Kategori: Allmänt

Dagens tävling resultatmässigt va inte så bra. Fick först ett stopp på första och sedan två på andra. Hoppade dock det hindret innan jag gick ut. Men när vi var iväg senast var jag påväg att lasta in hästen igen och åka hem. Hon var väldigt spänd och jobbig att hantera. Hon lyssnade inte alls när jag red fram och allt kändes piss. Denhär gången var hon MYCKET lugnare på framridningen. Framhoppningen gick superbra. Hon hoppde som en gud. kanske slappnade jag av lite för mycket då eftersom att hon var så fin på framhoppningen. Men överlag var hon en mycklet lugnare och trevligare häst att ha med sig. Så jag är nöjd med dagen. Om två veckor är det i hufvesta och då ska vi hoppa två klasser. Idag blev det bara en eftersom att jag inte ville starta 1m utan bara 95. Då ska jag hoppa 90 clearround och 95 A:0/A:0. Vi måste båda två få mer tävlingsvana, men det kommer! Det är meningen att vi ska ha kul ;)
Nu ska jag sätta mig och plugga lite. Kulkul!

diaghlyphard_1
Tamashas pappa, fett cool pappa, han va champion i sverige i 13 säsonger. 1992-2003. Han vann 11 scandinaviska championat och 5 tvåårschampionat. ELIT-premierad avelshingst och den mest framgångsrika i Sveriges galopphistoria.
NU ska jag plugga!