.

Lighting up your day, like a BAUUUZZZZZ

Kategori: Allmänt

The first cut is the deepest

Kategori: Allmänt

Céline drog nyss efter en myskväll igår och en mysfrukost imorse! Gick och la oss fett tidigt igår för att vara vi, så vi vaknade typ vid halv 10 och va piggaaa. Mamma hade dragit til pållen när vi vaknade eftersom batt jag ska plugga hela dan... kulkul! Sitte här med en påse chips och ska väl börja nu, lika bra att ha det gjort typ. Ikväll blir det iallafall GLOBEN! WEEEHÅÅÅ! Ska gå kvällen med Oskar och hans pappa och sen ska jag gå imorgon också med pappa, mamma, Emmy, emmys syrra och emmys mamma. ska blir fett awesome! Globen är verkligen starten på julen, inte bara att det är första adevent utan det kan inte bli någon jul utan globen! Nu ska jag plugga, tjing!


The Self-Destruct Button

Kategori: Allmänt

Tjabbaaaa, tjillar lite på företagsekonomin men Cilleeeennnn och smartiz-Carro! Hur tjill som helst, snackar om budget, skojj skojj! Jag ritade en awesome figur! Höll på att komma sent imorse, det blev kaos hemma men jag hann! YEY! Körde dessutom på motorvägen påväg till stallet. 9onde gången jag övningskörde, gal1 awesome! Mamma tömkörde pållen igår och så kom det hööö, det va så mycket fräshare än det andra höt! Hade också hand om Doris, Olivias pålle så jag mockade, gjorde mat och pysslade lite med henne också!
Ikväll ska jag rida, skulle vilja komma ut men det lär jag ju få glömma eftersom att det blir mörkt vid 4 och mamma slutar vid halv 5.Kul kuuuuul!
Slutar lite tidigare idag för att jag inte har något speech, helt okej lixooom! Nu ska jag göra något jag inte bill göra, heidååå.

Supermegagal1fettawesome

Kategori: Allmänt

Min syster är bäzt! Hon är Gud och hon har spelat in denhär låten till mig, bara för att jag är bästa systern som finns! Hon har en blogg också med några andra roliga människor, titta in vettja och spana också in hennes youtubekanal där hon gjort sjukt många GRYMMA covers!

Sisterlovin'

 

May the force be with you

Kategori: Allmänt

Tjoooooooooooooooooooooooooo! Ligger lite i sängen och tänkte sova! Har haft en ganska bra dag idag faktiskt! Inga större fel, skolan, stallet! Red på hackamoret idag, fin pånihezt som älskar hackamore! Igår provade jag olivias raka bett som visserligen var förstort på tamasha och hon trivdes mycket bättre, hade INGET i handen! Sköööönt!
Men nu ska jag ta och sova lite grann, bara för att det är najs att sova ;)
image description
Bara för att du är så söt

Good, better, the best

Kategori: Allmänt

Är det bara jag som älskar munktröja utan något under? Han e sjukt snygg i filmen i det iallafall! Smälter lite <3

One direction

Kategori: Allmänt

Består av:
Louis Tomlinson
Harry Styles
Liam Payne
Zayn Malik
Niall Horan
Min personliga favorit är iallafall Harry Styles, han e sjukt snygg enligt mig! Men so nu ser är det verkligen inget fel på någon utav dom ;)

Forget what we're told before we get too old

Kategori: Allmänt

Chillar lite med mina pojkar medans jag skriver labbrapport! Mys mys! Hade ingen företagsekonomi idag så jag slutade 12.15 och åkte hem och käkade kollade lite tv och sen satte jag mig faktiskt och pluggade, fick reda på idag att labben ska vara klar på söndag och inte nästa fredag så då kände jag att jag behövde skriva den. Nästa söndag är det ju glooooooooooooooben på kvällen! Jag ska dit på lördag kväll också, fätt kulT!
Ska åka till stallet lite senare och rid litte på pånihezt. Blir nog ridhuset idag och imorn får hon skritta uuuut! Hon va ju så sjukt duktig i torsdags, hoppade 120 lilla plutten.

What makes you beutiful

Kategori: Allmänt

So heter låten som går på repeat i dom nya lurarna (som föriövrigt gör att man inte hör något annat än musiken eftersom att dom är in-ears). Låten sjungs av en sjukt snygg hög killar som kallar sig One Direction!!!!
Inet större fel på dom lixom.... <3

Into you like a train

Kategori: Allmänt

Söndag kväll, näjs! Ska typ fixa lite tills imorrn men sen tänkte jag gå och lägga mig med en film! Igår såg jag och Céline Bridesmaids, Linas kvällsbok och What happens in vegas... assååå love! Blir att gå upp tidigt imorrn igen, är det bara jag eller går inte tiden VÄÄÄLDIGT fort? Speciellt på helgerna... inte kuuuuuuul...
Nää nu ska jag kolla på lite Soran Ismail, så underbar!!

It may be winter outside, but in my heart it's spring

Kategori: Allmänt

Sitter och lyssnar på lite julmusik och myser med vovven! Har varit i stan idag med Céline som sov här igår! Köpte lite smått och gott! Typ ett par hörlurar som va nödvämdigt eftersom dom andra pajjat!!! Hehehe, tog en fika på waynes också med en av Célines kuponger också!!!! Resulterade i en ny pp...



Sen drog vi till Céline och så dipdyeade hennes hår i rosaaaaaa!!! Såhär blev det:

Nu ska jag fortsätta mysa med vovsen!!!

Lika som bär?

Kategori: Allmänt

Allround schabrak Champion från Schockemöhle
Bara jag som tycker att dom är väldigt lika? Förutom rutorna...

Morning sunshine!

Kategori: Allmänt

Nu är det morgoooooooooooooooooooooooooon! Och kallt. Snart är det skola med företagsekonomi, matte, engelska, lunch, gympa, speech!!! NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS! Hoppträning ikvääääääääääääällll!!!! taggiiiiisch!
Hoppas ni får en bra dag alla 1298247236137891209847827478398,3 läsare!!! PUUUUUUUUUUUUUUZZ!

Schabrak

Kategori: Allmänt

Skulle inte gråta om jag fick domhär...

Transport

Kategori: Allmänt

Såg ett inlägg på Olivias och Malins blogg om transport och vad dom klär på sina hästar när det åker transport och tänkte skriva om vad jag har för rutin.
Min häst åker alltid med transportskydd förutom om det är jättevarmt då jag lindar alla fyra ben med fleecelindor och paddar och har boots på alla fötter. Anledningen till att hon inte åker med transportskydd när det är jättevarm är att hon då blir väldigt varm om benen och börjar trampa för att få av sig skydden. Det har aldrig hänt men jag har hört att det kan hända och vill då inte riskera något. Sen åker vi ju till gotland på sommaren och då blir det VARMT oftast så då lindar
Sen tycker jag att det är viktigt att hästen står bekvämt. Tamasha åker alltid med mittenväggen ställd lite vinklad så hon kan bredda bakbenen och stå bekvämt. Det är viktigt för mig att min häst ska vara bekväm med att åka transport.
drh
Allt för lilla babyborn

Raindrops keep falling on my head

Kategori: Allmänt

Engelsklektion... kul! Har svenska och kemi kvar innna jag får åka hem, slutar kvart i 5 idag! KUUUUUL!! Lunch med Cillen, Anna och Susanna på gavvan idag, blev pommes med bea! Muuums! Ska övningsköra hem sen. Börjar faktiskt bli ganska säker på vägen nu. Snart blir det motorväg!!! WOOP! Ska köra imorgon också... najs!
Idag ska jag kanske hålla lektion för oskar och mamma ska typ longera eller tömköra. Hehehehehehhee
KUL ENGELSKAAAAA

Song beneath the song

Kategori: Allmänt

Blev inget plugg i skolan men nu har jag skrivit klart min del av labrapporten och övningskört. Ska till skolan med 2 bussen för utvecklingssamtalet och sen ska mamma och jag vidare till stallet. Ska fixa padden till hoppsadeln för hon har fått lite skav bak för att sadeln inte ligger stilla utan lyfter lite där bak. Tänkte kanske ta en sväng ut om det inte hinner bli alldeles för mörkt innan dess.
like a BAUZZZ

Bild 50: En person jag kan berätta allt för

Kategori: Allmänt

Something good can work

Kategori: Allmänt

IMORRN E JAG LEDIG! Nästan. Har utvecklingssamtal klockan halv 3 och innan dess ska jag träffa en tjej i min klass och skriva klart våran labbrapport! Innan det ska jag övningsköra med mamma. hehehe. Nu ska jag skriva början på labrapporten så att vi slipper skriva allt imorgon.
Fick tillbaka fysikprovet idag också. Var två G poäng ifrån VG plus att jag knappt pluggade till provet så jag är helt okej nöjd. It's not the end of the world.
Är sugen på att möblera om mitt rum också men jag vet inte hur jag vill ha det isåfall. Hähähähähähähähähähähähä. Jag vill lägga mig ner och dö men det går ju inte. Jag tror inte att man dör för att man lägger sig ner. Inte så dödligt. Kanske om man har ett ömtåligt huvud och råkar dunsa lite med det och det slår i golvet så kanske man dör men annars är det ganska riskfritt att ligga ner.
Nu blev det massa wordpoo...

Bild 49: Någon jag aldrig kommer släppa taget om

Kategori: Allmänt

Bild 48: ett svartvitt foto på mig

Kategori: Allmänt

Let the angels commit

Kategori: Allmänt

Söndag. Skojjjjjjjj! Haft världens mysigaste helg. Sovit och pluggat. Varit med Céline. Kollat på massa film. Igår va jag i stallet och red ut. Galopperade massa och snabbt. Idag har jag kvällsfodring så det blir nog ridhuset idag. Ska på fika hos farmor och farfar i eftermiddag eftersom att det är fars dag! Pappa är i köping och fixar något.
På tisdag har vi bara utvecklingssamtal i skolan så jag ska sitta och plugga hela den dan.. najssss!
hej

Bild 47: Min favoritbild

Kategori: Allmänt

dfg

Bild 46: En bild på nått jag ätit

Kategori: Allmänt

My to-do list is every chinese person in the world

Kategori: Allmänt

Måste köpa lite hästgrejer:
- Rakt bett, har inte bestämt mig för om jag ska ha med fasta eller lösa ringar.
- Tyglar
Och kanske ett vintertäcke med hals
Snälla Olivia tar hand om min pålle idag. Har gjort iordning maten redan men hon skulle få hitt apå vad hon ville idag ;)

Grandma got run over by a reindeer

Kategori: Allmänt

Svenska lektion. Skojj skojj. Vi snackar om skapelseberättelse. Gjordes Eva utav Adams revben eller inte? Det är det stora frågan. Not.
Vaknade med huvudvärk imorse... inte kuuuul...
Igår liftade jag med Spendrups till stallet. Gick ut på en promenad med Tamasha i 20 min till andra vändplan och tillbaka. Den turen brukar ta 30 min när man skrittar fram men vi körde värsta powerwalken... hehehe
Kom hem, duschade och somnade väldigt fort eftersom att jag hade så sjukt ont i huvet. Bajs bajs!
Ska hänga med cillen ikväll! NAJS! Hehehehe!
Nu ska jag hänga med på lektionen...
Min hund e fett normal!

Bild 45: En bild på något jag vill ha just nu

Kategori: Allmänt

Barbie band-aid covers the bullet hole

Kategori: Allmänt

Nu har jag bajsengelska med bajsjocke. Han är knas. Inte trevlig alls.
Det va sol imornse, jag var glad, jag är inte glad längre för sen blev det äckligt och dimmigt igen. Käkade på gavvan med Céline, pommes <3
Nu ser jocke ut som han ska bajsa på sig så jag borde väl ta och lyssna...

Bild 44: En bra film

Kategori: Allmänt

Can't you see that it's just raining? There ain't no need to go outside

Kategori: Allmänt

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooood morgon!
Nu är jag fett vaken och ska ta och käka lite frukooooost!
Har mitt speech första lektionen så jag hoppas att det år bra! Slutar 5 idag så jag kommer inte uppdatera förrän jag är hemma från stallet ikväll, sent! Tänkte rida i ridhuset efterrsom att det kommer vara mörkt när jag kommer till stallet. Ska träna på galoppen (trycket) och att hon ska trava långsamt, rak i kroppen. Kanske ställer upp ett hinder också bara för att öva avståndseendet!
SEEEEYAAAAAAAAAAAAAAAA!
mys i höööö

Vinterpäls

Kategori: Allmänt

Eftersom att jag har ett fullblod så får hon inte så mycket päls. Men hon skulle kunna få. I sommras då hon gick ute dygnet runt så fick hon i slutet en riktigt tjock päls. När hon kom till stallet började jag direkt med att lägga på täcke. Inte för att hon egentligen frös med sin päls men för att jag inte ville att det skulle bli mer eftersom att hon då skulle behöva bli klippt. Efter två veckor med täcke så trillade pälsen av och hon fick sin vanliga tunnare vinterpäls.
Nu i vinter ska jag vara noggrann med att ha tjocka täcken på henne så att hon inte sätter mer päls än vad hon har! Hon är en häst som dessutom fryser lätt så då är det extra viktigt med tanke på musklerna så att de inte stelnar!

Grab somebody sexy tell em' hey

Kategori: Allmänt

Sitter här och pluggelipluggar med mina 100 g kärlek! Snart kommer pappa hem och då blire maaaaat! WOOOOP! Har inte så mycket att säga idag för mitt liv är så tråkigt eftersom att jag inte gör något annatän går i skolan och pluggar... hehehe men jag tänkte lägga upp ett hästinlägg sen så dom om inte vill läsa hästbajs behöver inte läsa det inlägget! Bajs bajs!

Jag har världens bästa vänner

Kategori: Allmänt

Fick ett sms av Malin igår där det stod:
Min fina! Här kommer din present!
Du  väljer vilken bio och var, jag bjuder och du får köpa hur mycket godis du vill!
Sen övernattning hemma hos mig och massor med mys! Vad sägs om de?
Puss på dig <3

Bild 43: En bild på hurudant hår jag vill ha

Kategori: Allmänt

From a whisper to a scream

Kategori: Allmänt

Trött. Trött är bara förnamnet. Jag är så sjukt trött på skolan. Jag vill åka utomlands och få en riktig break. Vi ska ju till New York på jullovet! DEt ska blir sjukt kul men jag skule behöva åka nu. Jag är så trött hela tiden. helgerna räcker inte. Det är mycket arbete i skolan HELA tiden. Det finns inte ett ända andrum.
Idag är det bara plugg när jag kommer hem. Ska lära in och skriva klart mitt speech. Ska inte till pållen idag heller utan idag har J-O henne såhar jag henne imorrn och torsdag. På fredag tar världens bästa Olivia henne. TACK! Mamma och pappa är båda borta på fredag så det blir lite svårt då lixom.
image description
image description
image description
image description
Presenten igår! :)

Tell me sweet little lies

Kategori: Allmänt

Sitter här och chilar lite och borde egentligen fixa klart mitt speech. Men jag pallar icke! Hehehe inte bra. Min ifån ville inte samarbeta och lägga upp ett inlägg jag skrev förut om världens bästan vän aka Cillen. Idag kom hon till skolan med en väldigt gay (och rosa) påse där det stod "idag har jag köpt något kul". I påsen låg en låda som det stod massa gull på. I lådan låg ett brev, bakispiller, choklad (100g kärlek), en kondom, en guldig 50-öring och tuggummi som gör att man strular bättre! Världens sötaste! Finaste brevet också! Du är verkligen bäst mannen!
Nu ska jag ta och käka lite flingor (bara för att special-K redberries är så jävla godaaa).
JUSTE! Måste läsa "never let me go" i englskan också. sämst. bajs.
Snygg är hon också den jäveln!

Bild 42: Kärlek

Kategori: Allmänt

Owner of a lonely heart

Kategori: Allmänt

Dom senaste dagarna har jag haft fullt upp och varken hunnit eller pallat bloggat! Men nu tar jag mig tid och sätter mig här med mina 2 bloggläsare, skojja. Var somsagt hos Kattis som var sjukt kul! Lärde mig massor och hade kul samtidigt så det är ju alltid ett plus. Grävde fram en spolspilta och massa annat.
Igår fyllde jag år! 17 år. Gammalt. Nästa år fyller jag 18!!! Fan va gal1! Då är det ju ålderskris på riktigt...
Fick ju min vinterjacka redan innan men igår fick jag lite toppar, pengar, bodylotion, ridbyxor en halsduk och lite smått och gott! Nääääjz! Idag har jag skrivit ett speech och sen så har vi plockat undan allt i köket eftersom att det ska börja renoveras imorrn (!). Kommer inte få någon riktig mat på ett tag. Blir väl en del max , pizza och micromat. Hehehehe. Efter allt plockande åkte jag och mamma till stallet och så red jag Tamasha en sväng i ridhuset. Det gick väldigt bra och hon hade en underbar galopp i slutet! Efter det hade Emmy bakat så då blev det tårta!!
Nu kallar plikten (mat)!
ASF
LIKE A BAUUUZZZZ!!

RIP Hickstead

Kategori: Allmänt

Eric Lamazes häst Hickstead, 15 år dog under världscupen då han hade hoppat sin runda inne på banan. Världsettan.

Bild 41: En svart vit bild

Kategori: Allmänt

Bild 40: En bild från en resa

Kategori: Allmänt

dfdg

Bild från 2000, singapore, rawa island

Bild 39: En vinter bild

Kategori: Allmänt

Bild 38: Det här gör mig glad

Kategori: Allmänt

Bild 37: En bild jag alltid skrattar åt

Kategori: Allmänt

Thanks for the memories

Kategori: Allmänt

Nu borde vi vara påväg mot stallet för att plocka upp hästen. Ska packa lite och stoppa in hö och allt sånt i transporten och fixa allt så ska vi åka sen. Ska mocka boxen också så det är ren när vi kommer tillbaka! Hoppas ni har det bra! Det kanske blir några mobilinlägg men det beror på. Kommer troligtvis ha väldigt fullt upp!
FYLLER ÅR PÅ LÖRDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image description

Kommer sakna våra kladdkakssessions man1!

Winning a battle, losing the war

Kategori: Allmänt

Idag har jag gjort ingenting. INGENTING. Mamma kom hem idag så jag har tagit hand om henne. Sen har jag legat och kollat på en hel grey's säsong på två dagar så den är slut... Håller på och kirrar en till så jag har något att mysa till hos Kattis på kvällarna. Ska packa snart men det är inte så mycket som ska med, ska ju bara ha ridkläder på mig där lixom. Varit och handlat mat också. Var stolt för jag köpte bara lite choklad som godis! Hehehehe. Nejmen nu ska jag börja packa så jag har det gjort. Eller så gör jag det sen. Bra där! Nu ska jag sluta bajsa massa ord och lämna er med en bild.


May the force be with YOU!



Like a BAUZZZZ! (okej det blev två men jag är bäst)

Bild 36: En bild på mina husdjur

Kategori: Allmänt