.

Fredag 14e december

Kategori: Allmänt

God kväll alla glada människor!
Nu sitter jag och taggar inför fotbollsmatchen imorrn!! Hade pepprally idag och det var så sjukt fett och nice! Man blev så jävla taggad att man rös... SJUKT! Imorrn är det match och sen på kvällen är det fest! SÅ JÄVLA KUL!!!
Nu ska jag försöka lugna mig lite och skriva lite om vad jag gjort de andra dagarna. Hade hoppträning igår och även matteprovet. Matteprovet kändes faktiskt över förväntan, hoppas att det stämmer! 
Hoppträningen krävde massa koncentration som jag inte hade, vilket gjorde att det blev lite blajjigt. Tamasha var jättefin och tittade inte ens på titthinderna, vattenmatta och plank. Det va jag som förstörde om man säger så. 
Men det va kul att känna att hon inte fortfarande är en rädd liten påni. 
Nu ska jag fortsätta taggaaaaaaahhh!!!!!!!!!!!
Hörs kanske en kortis imorgon men tveksamt!
PEACE AND LÖÖÖÖV! 
(och kom ihåg, en madrass, en dyna, en GÅNGSÄTRASLYNA) (jag kanske tar det här på liiite för stort allvar, hehehe)
Årets supportertröja 
 
 

Mörkret omsluter mig

Kategori: Allmänt

Nu ska jag ta och sova, inte dö som jag kom på att rubriken lät som.. haha lol
Har (försökt) plugga matte, men har verkligen inte orkt plugga ordentligt, men jag slutar 11 imorrn så då har jag massa tid på mig att plugga! 
Nu ska jag iallafall sova! 
PEACE OUT

Tisdag 11e december

Kategori: Allmänt

Hej hallå!
Här sitter jag och myser! Kom precis hem igen, har varit i skolan och köpt matchbiljett, eller snarare krigat för en! Fick en iallafall och är så jävla glad för det! NICE!! Nu ska man bara tagga matchen! Pepprally på fredag!!!!!!!! NU KÖR VI!
Okej nog med utrop. Hade 5 h matteprov idag med en fråga. Löste den första delen av frågan men förstod inget av andra delen så jag sket i den och lämnade in. Blev klar efter 4 h. Åkte hem, och låg och halvsov i soffan. Och nu siter jag här och ska ta tag i matteplugget inför torsdag, nationella! 
Efter det provet är plugget slut för terminen! YAY! Så jävla mycket yay! Och matten är slut för ALLTID!
Nu ska jag ta och kolla färdigt på vänner-avsnittet jag kollade på nyss. 
PEACE!
Jag har världens bästa vän

Dagens ridpass

Kategori: Allmänt

Red somsagt ut idag. En ganska lång runda med högt tempo utan krav. Kände att hon behövde få sträcka lite på sig. Travade och galopperade i ca 30 minuter i sträck. Lång avskrittning och sen ut i hagen och leka med kompisarna igen! Mysigt och skönt att bara få rida på frammåt utan att behöva jobba henne, skönt för henne också. Imorgon ska hon vila och på onsdag är det dressyrlektion, vet inte vem som rider den, det beror på hur mycket jag har pluggat och hur klar jag känner mig, i så fall rider jag den! 
Det blir inget stall alls för mig imorgon utan jag blir hemma med matteböckerna! 

Måndag 10onde december

Kategori: Allmänt

Helt okej dag än så länge! Började med att jag fick ett sms halv 7 där det stod att min företagsekonomi lektion var inställd. Helt underbart! Sov lite till och gick upp vid halv 8 och gick ut med Thilda och käkade frukost och sånt man gör på mogonen. Sen åkte jag till stallet. Helt underbar uteritt och fick skynda hem och byta om och åka till skolan för att ha två lektioner! Fett chill dag!
 
Nu ska jag sätta mig och plugga matte! TJOHOOOO!
Hejhopp

Myssöndag

Kategori: Allmänt

Nu lider även denna söndagen mot sitt slut. Riktigt mysig och givande. Matteplugg och myslunch/middag med släkt och brasa. Nu ska jag snart slå mig ned framför beck! Hoppas ni har haft en mysig dag och taggar inför imorgon, en ny vecka med nya tag! (fett cheezy)

Uppdatering om hästen

Kategori: Allmänt

Har ju haft lite uppehåll nu ett tag så tänkte uppdatera er lite om hur det går och är med hästen. Tamasha hade en viloperiod för två veckor sen, då hon vilade i två veckor. Välbehövligt eftersom att hon kändes ofräsh och det verkade som om hon hade vrickat hoven i hagen med all lera. Hon gick helt okej på rakt spår men kortade steget med frambenen så fort man gick på böjt spår. Så hon fick promeneras och mysas med. 
Nu är hon fräshare än någonsin. Helt underbar att jobba med i dressyren där hon börjar orka mycket mer och verkligen försöker gör rätt, alltid. Underbar samarbetsvilja. Nu i på jullovet så ska hon får ridas ut så mycket som möjligt varvat med dressyrpass och kanske lite hoppning. Känns som om hon verkligen älskar livet just nu och det är ju så det ska vara om hon ska kunna prestera på topp. 
Tränar fortfarande för samma tränare, Niclas Haaking och Sandra. Niclas kommer bara ut till oss varannan torsdag numera men det passa ändå ganska bra för oss, då varannan torsdag bli hoppning och varannan blir mer markarbete. 
Tränar dressyr varje vecka men mamma och jag turas om att få rida lektion, vilket jag tycker är jättebra då man hinner träna på nya saker man lärt sig och sedan checka av att man är på rätt spår. 
Just nu är allt super och hon har massa energi!
 

Söndag 9onde december

Kategori: Allmänt

God morgon alla bloggläsare därute!!!
Sitter just nu och pluggar matte, något jag kommer fortsätta med till större delen av dan. I eftermiddag kommer farmor, farfar och min faster och farbror hit och käkar sen lunch/tidig middag. Men innan dess har jag åtminstone 4 h matteplugg framför mig! Tjohoooo!
Hade en jättemysig kväll igår med Julia, åkte pulka, kollade film men chips och dipp. MYS!
Mamma har redan varit i stallet och myst med hästen, så jag fick sovmorgon för att orka plugga ordentligt. LOL. Jag ska ut imorgon på min håltimme tänkte jag, kanske blir en uteritt. Nu ska jag gå och dricka lite kaffe och fortsätta med pluggandet! 
TJohej!

Juletider

Kategori: Allmänt

Nu känns det verkligen som att julen är påväg och det är helt underbart!!! Fick pappas gamla MacBook Pro igår, den är ett år gammal men verkligen inte alls utsliten, i nyskick nästan! Så det är fett skönt! Slut på att använda gamla pc-skiten.
Kom nyss hem från stallet där jag och mamma tolkade i skogen! Sjukt mys, mamma satt i pulkan och jag red. Tamasha var jätteduktig också. 
Annars har jag typ pluggat matte hela dan, ska hem till Julia ikväll och mysa. Imorgon blir det massa plugg igen... TJOHO!
Nu ska jag snart ta och hoppa in i bastun! Hej hopp!
Fick mina helt underbara Jeffrey Campbells förra veckan, vi är fortfarande nykära!