.

Ibland är det kul. Ibland är det tråkigt.

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan!
Hör sitter jag och chillar med mamma i köket! Hon bakar bullar och jag underhåller. Hon började sjunga på pellejönsvisan och nu kan jag inte bli av med den från hjärnan. Sjukt jobbigt!
Hade iallafall spanska nationella idag, muntliga. Gick ganska braaaa! Snackade på om mina intressen, sjukt intressant!
Nu ska jag käka bullar!
Smell you later!

När jag vaknade ångrade jag att jag skickat smset. Förlåt.

Kategori: Allmänt

Hejsvejs!
Varmt idag också! Det känns som det kommer bli en varm och mysig dag idag också! Det varma vädret håller verkligen i sig! NAJS! Inget jag klagar på.
Idag ska jag plugga, plugga och plugga. Provet är ju imorgon så jag mååååååste verkligen plugga idag! Just nu kollar jag på barnprogram, fick sovmorgon för det inte va någon företagsekonomi! Lektionen igår gick super men mer om det senare!
(min cola från igår, den va ända anledningen till att jag orkade plugga)

Sommar-mode

Kategori: Allmänt

Snart är det ju faktiskt sommarlov. Och det känns som att min kropp och mitt huvud skriker eftera att få flyta in i sommarlovs-mode. Men det är faktiskt inte sommarlov än. Har flera viktiga arbeten att skriva och två viktiga prov så måste verkligen hålla mig kvar i skolans värld. Klamrar mig fast helt desperat, men flyter ändå mot sommarlovshumöret! Men men, vad gör det? Allt löser dig!
Känner att det inte var någon mening med dethär inlägget och att jag likagärna kunde skrivit BAJS!
Hejhopp!


Tjockt gammal bild men okej

The day

Kategori: Allmänt

Tänkte först skriva dagen men kom på att det låter coolare på engelska. Så så fick det bli! Allt låter egentligen coolare på engelska har jag kommit på! Shit, borde få nobellpris! Men okej, fokus.
Idag blir det debbeltimme matte nu på morgonen, sen dara jag hem och pluggar fysik. Ikväll är det terminens sista dressyrlektion som jag sjukt gärna vill rida så det SKA jag göra, varesig fysiken vill det eller inte!
Sen kommer kjag väl hem och fortsätter plugga lite. Kul daaag.. mitt liv är inte intressant för 5 öre just nu men set blir kanske bättre senare...

Covered in white

Kategori: Allmänt

Några timmar senare och huset är rent, jag är mätt, två kapitel fysik är inmatade och finskaarbetet är inskickat. Nu kan jag vara nöjd med dagen känner jag och chilla lite, ska mata in mer fysik senare men just nu behöver huvet få vila lite. Mamma och pappa kommer hem när som helst! Saknat mitt vilddjur och kanske även mamma och pappa lite.
Kan ju även lägga till att jag städade HELA huset ordentligt vilket behövdes, såg all smuts när jag började städa, nu kan päronen komma hem och vara glada iallafall!
Inte varit hos pållen heller sen i torsdags, så saknat henne också, idag ska jag nog bara mysa med henne så får mamma rida. Kommer hem ganska sent och då blir det en snabb dusch och sen sängen!
Ha en underbart härlig kväll i det underbara sommarvädret!!!!!!

She can fuck you good but I can fuck you better

Kategori: Allmänt

Chillar lite på bussen, åkte aldrig till skolan idag utan kände att jag var i ett behov av att plugga fysik som en liten gnu! Var i centrum nyss och pantade lite burkar och fixade lite skitsaker. Solen värmer som en riktigt varm sommardag och bussen liknar mer och mer en bastu. Svetten bryter ut i hårfestet och man känner sig inte så fräsch längre. Vilken befrielse att komma av!
En kort promenad hem och sen ska jag placera mig i solen med min nya bästa vän, fysikboken. Eller man kan ju hoppas att vi blir vänner snart, annars vet jag inte hur provet ska gå på fredag, men det blir ett senare problem!
Ikväll kommer mamma och pappa hem, ska innan dess hinna städa upp lite i huset, välbehövligt! Sen ska jag och mamma iväg och ge pållarna mat!
Simma lugnt i det härliga vädret!

Rehab

Kategori: Allmänt

Borde checka in på rehab efter denhär långhelgen. Varit ute VARJE kväll, kul men kraften tar slut när man inte sovit ordentligt på flera dygn!
Imorgon är det skola igen och idag ska jag sitta och plugga. Hanna kommer hit vid halv 12 och ska få hjälp med matten!
Kollar på bigbrother just nu.
Hörs ikväll! Simma lugnt

Finaste Céline <3

Sometimes you need a timeout

Kategori: Allmänt

Tjenahejsan! Snart blir det helg igen. Känner att jag inte har någon ork till något alls just nu, men jag och Céline har bestämt att vi ska vara positiva hela veckan så nu ska vi inte klaga!
Imorgon blir det maskinen och sen har Vendela fest, beachtema! Naajs!
På torsdag har jag och Hanna en dejt! Ska på bio, myyyyys.
På fredag är set harry Potter kväll hemma hos Johanna! Taggaaaa!
Sen kommer jag inte ihåg mer :p
Nu ska jag käka och sen rulla till häst!

Finns bara ett ord...

Kategori: Allmänt

...att beskriva Maskinen. Och det är EPISKT. Hela kroppen skakar. Onsdag. Bara två dagar bort!

I don't want to live forever, I just want to live when I'm alive

Kategori: Allmänt

Söndag söndag.... Denna söndagen kommer att spenderas i Köping på
Landet. Skönt med ett miljöombyte på ett ställe tyst och lungt men fyllt med minnen. Kommer hem ikväll igen och ska då ta mig till grönan för att inhandla gröna kortet! Maskinen på onsdag, nu kör vi!

Freeedaaaaaaaaaaaaaag

Kategori: Allmänt

Tjabba! Har precis käkat frulle. Najs. Ska snart fixa mig och dra till skolan! Tänkte bara dela med mig av en rolig sak. För er som har tråkigt och vill skratta lite.

Kolla hela, framförallt slutet!!!! Så jävla klockrent

Thursday Bloody Thursday

Kategori: Allmänt

Sitter och lyssnar på lite skön musik by Norlie & KKV. NAJS! Bakade nyss lite kladdis, men åt ingen! Duktig chey! Hade en ganska kort men intensiv dag idag. Började 8 och slutade typ 12, hann ha 5 lektioner! Sprang 3 km på gympan, fick dock ont i ryggen efter ett och ett halvt varv... skojj! Aja får försöka igen nästa gång!
Igår va vi på fridays och åt typ avskedsmiddag på friday's med alla spanjorer. Kom hem typ 1 så jag va sjuuuukt trött imorse, somnade när  jag kom hem! Men nu har hon iallafall åkt! NAJS! Hahahaha....
Imorrn ska jag sova hos Céline på kvällen, får se vad vi hittar på. Lördag fyller jecka och mickan år, så ska till uppsala på dan, antingen blir det lunch eller middag, hoppas på lunch!
Nu ska jag sätta mig och vara soffpotatis!
g
Gammal bild, saknar att vara ordentligt blond!!!!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan!
Dagen har flutit på bra. Dock har jag varit vädigt trött men jag har överlevt. Lackade på spanska vikarien, hon är efterbliven. Åkte hem på lunchen för att hämta gympakläder. Skojj! Kladdkaka på fysiken, najs och efter satt jag kvar med micke och amy och skrev på labrapporten. Nu fattar jag vad vi gjorde iallafall! Braaa!
Ikväll ska vi grilla med spanjorerna, skojj! Ska bli gott iallafall, jag gillar grillkorv!
Nu ska jag chilla vidare och kolla klart på big brother avsnittet från igår!
image description
U so cute!

I don't want to live forever, I just want to live when I'm alive

Kategori: Allmänt

Så va det söndagskväll igen. Imorgon börjar en ny skolvecka. Den här veckan är en hel vecka med vanliga dagar förutom onsdag då det är engelska nationella och sen ett studiebesök på ett labb! Sen har jag ju spanjoren att hänga med och imorgon ska vi hem till en av svenskarna som har en spanjor hemma hos sig. På tisdag ska vi grilla och på onsdag är det hejdå-middag och torsdag åker dom!
Just nu kollar vi på Glee. Typ bästa någonsin! Kollade på gamla "How I Met Your Mother" avsnitt idag också! Så awesome!!
Snart ska jag sooovaaaa! Så vi hörs imorgon!
Simma lugnt!

Resultat

Kategori: Allmänt

Kom på att jag inte berättat hur det gick på programridningen! Jag fick ca 64% vilket var över förväntan eftersom att det var första gången vi red ett program. Fick jättemycket beröm för min ridning av henne och fick även höra "Jag säger inte dethär ofta men du kan gå hur långt som helst." Sjukt kul att få gotta sig i beröm ibland och känna sig duktig! ;) Fick även lite grejer att jobba på, ökningarna och galoppen. Hon orkar inte bära sig 100% i galoppen än men det visste jag redan, ökningarna vet jag också att vi behöver träna på. Fullblod har väldrigt lätt att springa fortare men men korta steg, de blir trippiga. Jag måste jobba med att få ut steget mer.
Det var väldigt kul och jag kommer definitivt göra det igen!
image description

Sunday will always be a lazyday

Kategori: Allmänt

Tjaaaaa!
Har inte uppdaterat på ett tag, har ju min spanjorska att underhålla! Det fungerar ganska bra faktiskt. Igår va vi och bowlade (jag sög, men spanjorerna var tro det eller ej ännu sämre). Efter bowlingen åkte vi till Petter. Skojj!
Idag ska vi typ bara chilla, orkar inte hitta på något just nu faktiskt. å det får bli en riktig lazyday. Ska se om jag kan hitta lite chips här hemma att synda med.
Nu blir det chillmode on!

Kände att låten passade bra, musikvideon är ju bara sjukt oklar med aporna. LOL

This is crazy, but here's my number, so call me maybe

Kategori: Allmänt

Hejzan mysisar!
Har varit hemma i typ en timme nu. Hade historiaprov nu på morgonen och va klar efter lite drygt en timme. Gick typ bra! :) nu kollar jag på Gilmore girls!
Har friluftsdag i em, ska spela fotboll på vallen klockan 1! Ska chilla ett tag till innan jag åker vid typ halv 1. Kanske ska lägga mig i solen också om det inte är för kallt..
Ikväll ska jag och mamma på utförsäljning och sen ska vi hämta upp Blanca, spanjoren. Skoooojjj!!!
Nu ska jag ta och sola lite!

Om du bjuder mig hem så lovar jag att du kommer skrika mitt namn

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från stallet! Som vanligt eller (?) Aja så är det att va heztflicka... haha lol.
Just nu sitter jag och lyssnar på, låten som jag postat här under, "Där jag hänger min hatt" på repeat... Hlet jävla underbar!! Imorrn är det historiaprov.. skojj! Om typ cubakrisen.. ännu mer skojj! För jag kommer inte ihåg ett piss om den! YEEEEESSSS...
Aja idag har det varit grymt väder! Varmt och soligt, gick runt o kjol utan strumbyxor, kändes naket men skönt hehehe...
Imorrn kommer även spanjoren... bajs! Lär ju ha askul med henne, verkligen!
Men nu ska vi vara klada! Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och förtränga det faktum att jag har prov imorgon!
Puss och kraaaaammmmm
image description
Loveya man! <3

Norlie & KKV - Där jag hänger min hatt

Kategori: Allmänt

Dom har gjort det igen...