.

Måndag den 22dra oktober

Kategori:

Godkväll kära vänner!
Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova! Har varit en helt okej dag. Hade företagsekonomiprov imorse som gick helt okej. Hem på håltimmen, bokade körlektion och pluggade. Åkte till skolan, hade tre lektioner. Åkte hem. Pluggade. Kollade på torka aldrig tårar utan handskar. Helt underbart och grät. Och nu ligger jag här!
Godnatt!

Jag älskar Grey's!

Kategori:

Callie: Alex, stop sleeping with your colleagues!
Alex: I slept with you.
Callie: And now I don't sleep with men!

I'm a cloud breaker

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan såhär på söndagseftermiddagen! 
Céline gick precis hem. Vi har pluggat företagsekonomi och det börjar kännas ganska bra dethär med bokföring. Tjohooo. Nu ska jag fortsätta läsa svenska impulser 2 och sammanfatta det som står där. Ännu mer tjohoo.. Det jag iallafall kan se fram emot är att det är solsidan ikväll! YAYAYAYAY! En smärre överreaktion jag vet. Men ibland är det dom små sakerna som gör en väldigt glad (lol). Nu ska jag iallafall fortsätta läsa vidare! Hoppas nu får en skön och härlig söndagskväll, det kommer iallafall jag ha. 
En gammal bild på världens finaste tjej

Vad gjorde jag igår då?

Kategori: Allmänt

Det blev en lång dag i stallet igår. Kom till stallet vid 1 och skyndade mig att hämta in pånin från hagen (där jag föriövrigt sjönk ned så mycket i leran att det nästan kom in lera i stövlarna). Sedan red jag ut med Blackie och medryttaren (kommer inte ihåg vad hon heter). Var ute i typ 1 h och Tamasha skötte sig jättefint, mjuk och fin i kroppen och bara allmänt trevlig. 
Sen hade vi insläpp ch när det var klart fixade jag spolspiltan som var jätteskitig. Övningskörde ut till sollentuna, dock så regnade det så mycket så vi åkte hem. När vi kom hem var det elavbrott. Skojj! Hade tänkt duscha men det gick ju inte.Så satt i en halvtimme och väntade på att elen skulle komma tillbaka. Sen badade jag bastu och satt och kollade på tv med mamsen. 
Typ så mys

Söndag den 21a oktober

Kategori: Allmänt

God förmiddag!
Vaknade typ 8 imorse och kände mig utvilad, skönt. Somnade typ 11 igår så 9 h sömn är ganska lagom, annars hade jug ovit för mycket och inte kunnat sova ikväll, hehe. Nog om sömn. 
Idag har jag hittills bakat kanelkakor, läst lite svenska, chillat och ätit frulle. Snart kommer Céline hit och så ska vi plugga företagsekonomi. 
Inte så mycket mer att dela med mig av, ska inte till stallet idag, Susanne (medryttaren) har Tamasha idag.Så idag ska jag bara pugga och kolla på solsidan. 

Lördag den 20onde oktober

Kategori:

God morgon allihopa!!!
Vaknade nyss och ligger fortfarande i sängen med en sovande Julia bredvid mig. Snart ska hon väckas mohahahaha, lite mer kan hon få sova...
Igår var jättemys! Kollade på de tre sista Harry Potter filmerna eftersom Julia inte sett dom! Började vid 6 och blev klara typ 1 halv 2...
Idag ska jag åka till stallet vid 1 tiden och rida ut lille hästis som verkligen förtjänar en uteritt! Sedan har jag insläppet och efter det ska jag hänga med Céline! Skojj skojj!
Mer än så har jag inte på hjärtat just nu!
Tjing!

Hooppträning torsdag 18nde okober

Kategori: Allmänt

Hoppträningen igår gick somsagt hoppträningen helt underbart bra. Hästen var samarbetsvillig och gick inte emot skänklarna som hon har en tendens att göra när det blir jobbigt. Vi fick hoppa två hinder som stog precis ur två av hörnen.
Mina paintkunskaper är häpnansväckande

Som bilden visar hoppade vi. Vi fick öva på att galoppera på frammåt på kortsidorna för att kunna bara sitta och hålla om när vi vänt upp mot hindet. De röda strecken är bommar som låg på maken som hjälp att rida en bra väg. Vi hoppade som en åtta. Det var så skönt att känna att man bara kunde sitta och hålla om mot hindret och inte behöva "jaga" fram till hindret. I slutet låg räcket på 1.20 m (!) och oxern på 1 m och var ca 1 m djup. Fick riktigt fina språng utan att hon "överhoppar" som om hon skulle hoppa till månen. Sjukt skönt att få lite flyt och märkte verkligen hur viktigt det var att jag drev precis tillräckligt långt igenom svängen. Om jag slutade för tidigt stannade hon för att hon tappade galoppen, om jag slutade för sent stannade hon för att jag jagade. Sjukt rolig och bra träning för oss, övningen var perfekt för oss.
Just nu är min häst värd sin vikt i diamant.
Jag vet att jag sitter som ett tard på bilden men hästen är iallafall fin

Fredag den 19onde Oktober

Kategori: Allmänt

Hej, halloj, tjena!
Skolan är slut för denna vecka. Sjukt skönt! Verkligen längtat helt ärligt. Slutade extra tidigt idag för jag hade ingen engelska för att min lärare är på irland! Winning. Åkte in till stan med Céline efter skolan och käkade lunch, sen åkte jag hem. Kul kul! Ikväll ska jag hänga med min knaskompis Julia. Vet inte vad vi hittar på. Får se lite vad som händer.
Imorgon har jag insläppet i stallet. Kul kul! Nämen det är ganska lugnt faktiskt. Sen ska jag hänga med Céline på kvällen. Söndag har jag ingen häst men det blir massa plugg. Svenska, företagsekonomi och engelskaprov nästa vecka måndag och tisdag. På lördag nästa vecka är det högskoleprovet också. Aldrig skrivit det förut men ska bli lite kul att se vad man får! Hoppas på över 1.0 iaf.
Hade hoppträning igår som var helt underbar! Men berättar om den lite senare. Min häst är bäst <3<3<3 (LOL)
Oh so charming little horsie

Varning för pessimistkärring

Kategori: Allmänt

Jag känner att jag måste få skriva av mig lite om kärlek. Jag vet själv att dethär kommer låta sjukt pessimitiskt och tråkigt, men det är vad jag tycker och tänker. Jag tror faktiskt inte på kärlek. Jag tror självklart på att man kan gilla någon väldigt mycket och till och med älska personen. Men jag vet inte om jag tror på själva kärleken som en sak som finns. 
Man kan helt klart hitta någon man verkligen passar med, någon som kompleterar en väldigt bra och som man trivs med och attraheras av. Men något man gör hela livet och aldrig slutar med enligt min mening är att växa. Och att tro att den jag är kär i ska växa likadant som jag hela livet tycker jag är ganska naivt. Jag tror faktiskt inte att det är möjligt. Därför tror jag att man kan hindra varandra att växa som personer och utvecklas vidare till en ny version av den gamla Hanna, Hanna 2.1. Men för att kunna växa som människa krävs det att man vill. Annars går det inte. Och är man då tillsammans med en person som börjar växa åt ett annat hål, hämmar man möjligtvis sig själv för att inte förlora den andra personen. Många tycker att det är kärlek. Jag skulle säga att det är raka motsatsen. Är det kärlek att man hämmar sig själv för att verka bra nog för en annan människa? Jag vet inte riktigt...
Fett flummigt inlägg, jag förstår knappt själv vad jag menar men men.. någon kanske förstod? Aja skitsamma...

Onsdag den 17onde Okober

Kategori: Allmänt

Godkväll på er! Idag har jag varit på risk 1an som var förvånansvärt rolig eftersom att jag hade en så bra handledare. Många chokerande saker kom in i huvudet som förhoppningsvis stannar där ett tag framöver. Annars då? Hade bara en lektion i skolan, matte. Stack och gymmade och sen hem och åt lunch. Sen åkte jag till kursen som började hlv 3 och slutade klockan 6! Skojj skojj.
Nu måste jag plugga lite engelskaglosor som jag har prov på imorgon, sen ska jag väl sova lie tror jag!
Så mycket mer intressant har jag faktiskt inte att berätta. 
TJING!!

Tisdag den 16onde Oktober

Kategori: Allmänt

God eftermiddag/kväll gott folk!
Har varit ledig hela dagen vilket har varit otroligt skönt. Välbehövligt kan man väl säga. Hunnit med lite plugg också. Bara läst massa, miljökunskap och körkortsteori. Skulle pluggat med Céline men hon är sjuk :( Får klara mig utan henne idag men imorgon ska det pluggas! Ikväll kommer lite gäster hit och käkar middag. Nice nice...
Annars då? Inte så mycket att berätta mer än att jag är sjukt taggad på mitt körkort nu! Vill bara ha det någon gång!!! Men det är bara köra hårt. Ska boka körlektion imorgon också. Icke att förglömmas!!!!
Hästen mår prima, allt rullar på den fronten, har hoppträning på torsdag, är väldigt taggad!!!
Nu ska jag ta och gör något...
Hejhopp!
 
Fyller 18 om 19 dagar också!! YAY
 

Måndag den 15 oktober

Kategori:

Godkväll! Sitter i soffan just nu och myser med Thilda. Dagen har känts väldigt lång och krävande. Har varit på gillinge och kört halkbana. Hade en lektion klockan 8 imorse och åkte direkt ut till gillinge för att körahalkbanan som började klockan 10:15. Först var det information om lite allt möjligt. Sen fick man känna hur det var att sitta i en voltade bil, hur det var att krocka i låg hastighet, och se hur det ser ut i olika situationer. Sedan fick vi köra själva halkbanan, som var så jävla kul!!! Ville aldrig sluta köra men tillslut hade det gått 2,5 h och det var slut. Då kom mamma och hämtade så åkte vi till Max och käkade lunch. Se. Åkte vi och hämtade transporten som varit på service.
Nu när jag varit hemma har jag luggat körkortsteori och bara tagit det lugnt. Är sjukt trött så ska väl antagligen krypa ner i sängen snart. Är ledig imorgon! Yay!!!
Tjing tjong

Lördag den 13 oktober

Kategori:

God morgon! Just nu ligger jag i Emmys rum och chillar. Ska väl snart gå upp och fixa frulleeee! Sen ska vi åka till stallet och mysa!
Nu ska vi käka! Tjing!

Fredag den 12 oktober

Kategori:

Fredag igen!!! Nice! Ser fram emot en lugn och mysig helg. Sen när blev jag en sån jävla tant?! Jag vet inte, uppskattar verkligen sömn och godis. Jag har blivit så tråkig. Dock så gillar jag det...
Nog om det nu! Ikväll ska jag troligtvis åka till Emmy och mysa! Ska bli väldigt mysigt och skönt att umgås men en av världens finaste människor! Imorgon ska jag ut till hästen och sen blir det classic häng med Céline. På söndag ska jag bara plugga. Har en massa prov snart och sen ska ju körkortet fixas så det gäller att börja läsa någongång.
Nu ska jag ta lite mat för jag blev hungrig!
Tjing tjong!

Onsdagen den 10 Oktober

Kategori: Allmänt

Hejsaaaan alla mysiga där ute!
Kom precis hem efter en mysig dag. Började somsagt med matteprov klockan 8 imorse, kändes väl helt okej. Hade sen historia och åkte direkt efter den in till stan för att äta lunch med Julia! Så länge sen jag såg den lilla skrutten så det va mysigt! Blev lunch på tacobar i 1 1/2 h och sen gick vi runt lite.
Nu är jag somsagt hemma och ska börja stryka kläder, sen ska jag åka till stallet för dressyrlektion!! Ska bli väldigt kul och se om sandra tycker att det går frammåt!
Nu ska jag dra mig! TJING!
Jag, syrran och kusinen på mammas och pappas 50-års fest! (Ignorera det faktum att jag ser efterbliven ut)

Tisdagen den 9 oktober

Kategori:

Hejsvejs i lingonskogen!
Sitter här och pluggar matte! Myyys! Eller inte alls faktiskt. Har dock prov imorgon så det är ganska nödvändigt. Har varit i skolan idag och även haft en föreläsning om projektarbetet! Askul, nej.
Åkte iallafall in till stan sen och skrev på kontraktet för flak, sjukt bra erbjudande. Win FUCKING win! Tagga student!!!
Sen kom jag hem och åt mat och nu sitter jag här... Så roligt!
Nä nu måste jag plugga vidare så jag blir klar med skiten någon gång! Tjohooo!

(Såhär tycker jag om matte)

Det här händer inte

Kategori: Allmänt

Ligger redan i sängen. Är så sjukt trött. Har precis duschat och badat bastu. Lyssnar på TSKNAS, världens mysigaste och roligaste podcast. Imorgon blir det intence matteplugg (ajo), jag ska försöka iallafall! Måste boka möte med projektledaren också, KOM IHÅG!
Är så mycket  som måste fixas nu, har i och försig fixat det mesta, bokat risk 1an och 2an, bokat uppkörning och teoriprov. Kvar att fixa: Boka mattekurs inför nationella, boka projektmöte och säkert något mer som jag inte kommer ihåg. 
Imorgon börjar jag halv 10 så det blir en sovmorgon, riktigt skönt! Nu ska jag försöka lyssna på TSKNAS 
Godnatt, sov sött!
Jag vill bo här, jag vill verkligen det, jag skulle göra vad som helst!!!

Måndagen den 8 oktober

Kategori: Allmänt

Nämen, är ni här! Kul att ni tittar in!!
Lol. Jag är så sjukt trött idag så lär inte bli några vettigainlägg från min sida. Men känner för att skriva lite ändå bara för att lixom!
På onsdag har jag matteprov och bör därför egentligen sitta och plugga matte just nu och inte blogga och spela farmville 2... Tidsfördriv för att undvika det som måste göras!
Slutade halv 5 idag och fick skjuds hem med Becca. Fett nice att man slipper åka buss lixom! Hon kommer och hämtar mig imorgon också. Börjar halv 10 så måste inte gå upp förssän halv 9! Ibland är livet ganska bra ändå!
Kanske ska bara bastu ikväll bara för att jag fryser konstant hela tiden... Sjukt skönt, får se sen om jag hinner och pallar! Mamma har häst idag. Kul. Sjukt oinspirerad atm så fett tråkigt inlägg men men.
Aja ska sluta ordbajsa och ta tag i mitt liv!
Puss och kraaaaam <3
Längtar liiiite till mysjul

Söndag den 7 oktober

Kategori: Allmänt

Hej hopp!
Söndag igen, shit vad dagarna går fort, alla dagar. Snart är jag 18 också, och ska köra upp och massa annat panikrtat. Helgen har spenderats med massa fina vänner. I fredags var Anna här och myste och kollade på film. I lördags var jag och kollade på Hooligans träning med Anna som är sjuk och inte tränar och sen åkte vi hem till A-K. Idag har jag uttit och pluggat mesta delen av dagen, och även sovit lite. 
Ikväll är det solsidan!!! TAGGAAA! Mamma och jag ska ut och övningsköra sen också. Behöver köra lite mer inne i stan. Nu ska jag fortsätta räkna matte. Matteprov på onsdag! YAY!!!
Pusspussssss
<3