.

Söndagen den sista september

Kategori:

Vilket betyder att imorgon är det höst på riktigt! Känns lite halvbra om man säger så...
Har iallafall haft en bra helg! Chillat massor, blivit frisk (!!!) och hängt med lille hezt! Tamasha fick massage och behandling i lördags av bästa Helene Stridbäck! Idag blev det promenad och mys.
Annars då? Nja va hemma från skolan i fredags då jag hade världens migrän som inte ville ge sig!
Just nu ligger jag och tänker på att jag lätt skulle vilja ha en pojkvän... Men samtidigt inte. Jag vet inte vad jag vill. Är en sjukt förvirrande person för tillfället! Men men får väl leva med det... Blööö! Sjukt oklart inlägg men det ät ju ingen som läser heller så då spelar det ju ingen roll!
Nu ska jag sova! Godnatt (migsjälv)!

Lol, so true

Kategori: Allmänt

God morgon!

Kategori: Allmänt

Nu är det morgon igen! WIHOOOOO!! Not.
Har matte nu på morgonen och sen ska jag iväg till etnografiska museet med historian! Kul kul att slippa en lektion, har hört att det är kul där också! Har håltimme sen i 4 h så ska sitta med Cillen och plugga och bland annat skriva våran presentation till miljökunskapen om "The golden rice". Ännu mer kul!
Har sen företagsekonomi på em! Så det va min dag! Nu ska jag äta klart och sen rulla iväg!
Tjing tjong!
 
Fortfarande kär i denna man....

I'm so sick of love songs, so tired of tears

Kategori: Allmänt

Hej hopp!
Fick en impuls att skriva ett inlägg så jag följde den! Kul va?! Kanske inte så intressant men men! Har iallafall lyckats dra på mig en förkylning vilket kanske är mindre bra, men något som är bra är att jag kört innne i stan några gånger nu och det känns böttre och bättre, det är fortfarande lite panik men jag börjar komma in i hur jag ska tänka, så ett körkort kanske kan hända? Man vet ju aldrig!
Ska iallafall åka till Madrid på höstlovet som är SNART! Ska verkligen blir jättekul och skönt att få miljöombyte i några dagar!
Hästen leker. Allt rullar på den fronten lixom. Equiteraputen Helene Stridbäck kommer på söndag och ska kolla igenom henne, ska faktiskt bli väldigt skönt eftersom jag kännt att hon suttit fast lite i högersidan. Men det är antagligen bara en sveghetsgrej.
Imorgon ska mamma rida lektion, och jag ska filma! Ska bli kul att se henne från marken, då ser man hur hon ser ut och man kan koppla en känsla till en bild. Väldigt flummigt men skitsamma!
Idag är det tisdag så jag har inte haft någon pålle idag utan bara chillat typ. Skönt det också, borde pluggat mer än jag gjorde men men, man kan inte få allt! Ska sätta mig med körkortsteorin och göra lite där också.
Så mycket mer än så var det inte jag hade på hjärtat!
Puss på er mysisar!
 

We are the people we rule the world

Kategori: Allmänt

Jaha, ännu en skoldag förbi och man känner hur vardagen tar ett allt fastare grepp om en. Ganska lugn dag idag. Men fixat en del grejor. Igår bokade jag högskoleprovet till den 27 oktober! Första gången jag skriver så i får ju se hur det går! Ringde också nyss Lidingö trafikskola och anmälde mig till riskutbildningen del 1. Lika bra att få det gjort! Kursen är om 3 veckor, dom hade en nästa vecka men den var full. Ska boka halkbanan och uppkörning nu också, skickade efter någon kod man behövde för att boka uppkörning och teoriprovet, som ska komma i posten om några dagar!
Annars då? Nja inte så värst mycket. Idag är jag hästfri och ska kanske in till stan snart annars stannar jag hemma och pluggar. Mamma och pappa kommer hem från Venedig ikväll också. Imorgon ska mamma rida dressyrlektion och jag rider hopplektion på torsdag. Har kvällsfodring imorgon också så det blir en sen kväll i stallet!
Planeringen för helgen ser ut som sådan just nu att det blir klassfest på fredag och på lördag ska jag mysa med Malin! Får se hur det blir, mina planeringar har en tendens att inte följas... Hästen ska också tas omhand på ett eller annat sätt.
Blid från fårö i somras...

Förvirrad och tungt hjärta

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan hörrni!
Va ett tag sen men känner att jag behöver skriva av mig lite. 18 års-dagen närmar sig med stormsteg och jag vill inte samtidigt som jag vill. Allt är så förvirrande men 18-årsdagen är kanske inte det mest ångestgivande just nu. Det som ger mest ångest är tanken på vad som kommer hända nästa höst... Vad ska jag göra? Vad VILL jag göra? Fasrmförallt, vad ska jag göra med min kära häst stom står i stallet? En helt underbar tanke skulle vara att kunna ha kvar henne, att mamma skulle orka ta henne själv (med hjälp av medryttare) men att det skulle kunna fortsätta. Men det är nog lite önksetänkande. Har pratat en del med mamma om dethär och hon skulle inte orka, men hon vill inte heller sälja. Tamasha är ju våran bebis. Har ju haft henne sen hon var 3 år. Men samtidigt så är en möjlighet att hyra ut på foder, eller kanske låna ut som avelssto då hon har en väldigt fin stam.
Inget är säkert förutom att ångesten är ett faktum. Drömmen är att låna ut henne tills jag kan ha henne själv och ha henne som gammal tant.
Tårarna trycker under ögonlocken medans jag skriver dethär inlägget...
Den som lever får se vad som händer