.

I'm out all night to get lucky

Kategori: Allmänt

Hörrni, imorrn är det fucking VALBORG! Vilket även betyder mösspåtagning för mig! Därefter blir det 5-kamp, middag med några underbara tjejer och sen hemmafest! Valborg är en utav mina favorit-fest högtider. Första riktiga vår festen, våren ska firas in rejält!
Fullspäckat schema imorrn somsagt!
I helgen var jag ju i göteborg! Helt jävla underbart. Sjukt bra kvalité på hoppningen och allt annat. Dock har jag dragit på en en förkylning men det kan ju inte stå ivägen för en underbar dag imorrn!! 
Tamasha fick ett schabrak och en grimma från mässan, blev inte något mer till henne, men hon har ju så mycket grejor hehe. Jag fick ett par silvriga hunterstövlar, sjukt nice och även lite töjor och annat :)

Torsdag, dan före dopparedan

Kategori: Allmänt

Hejzan alla vänner därute i internetvärlden!
Känner att nu när jag börjat skriva igen kan jag ju lika gärn fortsätta, jag är ju så sjukt bra på dethär. Jag är ju helt klart näste Kenza. Typ. 
Har bara haft en lektion idag, sjukt jävla nice. Chillade hela morgonen och fixade även biljetter till Sorans och Betnérs turné!!! TAGGAAA!!! Imorgon åker jag till götet, TAGGAAAA!!! Måste kanske sluta tagga så mycket... Äsch det är nice med tagg. 
Det är helt underbart väder ute så nu tycker jag att alla ska sluta läsa denhär skiten som är sjukt onödig och gå ut och göra nåt skojj! Jag ska åka till hästen nu så det kommer ändå ta slut typ nu.
TJING
Sushi master på gotland lixxxxxom

It's april damn it!

Kategori: Allmänt

Hejzan, long time no see!
Det finns ju iofs ingen att se eftersom att det inte är någon som läser, men jag är inte bitter för det!
Massa saker har hänt sen sist, jag kommer iofs inte ihåg när jag skrev sist så jag är lite fuzzy på detaljerna. Ja har varit på Irland iallafall, chillat, gått i skolan, haft påsklov, varit på Gotland, varit med hästen osv.
Har varit med underbara människor, skrattat, gråtit osv. Lyssnat på musik har jag också gjort, man kan inte annat än älska daft punks nya låt... helt underbaaaar
 
Nu ska ni lyssna på den tycker jag. 
 
 
På fredag åker jag till göteborg för att kolla på hoppande hästar! Så sjukt taggad så det finns inte, på tisdag nästa vecka är det mösspåtagning och valborg, kommer bli epic!!!!! Nu kör vi förfan