.

I feel good

Kategori: Allmänt

God morgon!!!!!
Just nu ligger jag i Hannas säng som jag delar med Krisse. Det va jättemysigt igår. Nu ska vi snart baka cupcakes och senare ska jag iväg till hezten. Mamma ska rida lektion. Och ikväll är det pizzamys hos Anna! What an awesome day. Det var väl allt för just nu!
Simma lugnt.

Let me hold you, for the last time, it's the last chance to feel again

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och dricker cola på bussen påväg hem. Hade insläpp idag för att tjäna lite cash! Gjorde iordning mat och mockade åt Sharlie också. Det är medryttaren Susanne som har Tamasha idag! Sjukt trött och ska lägga mig i duschen när jag kommer hem. Sitter och lyssnar på min "mys" lista på spotify. Massa nostalgi och annat mys! Just nu är det Lars Winnerbäck.
Det va väl allt för nu!
Simma lugnt!

All you have to do is call my name and I'll be there

Kategori: Allmänt

Tjoooooooo!!!!
Dagarna går fort när man har lov, känns som att allt inte hinns med. Igår hann jag däremot med en hel del grejor, vaccin mot livmoderhalscancer, övningsköra, fixa gymkort, åka till stallet och käka middag i stan med några vänner! Idag blir det stallet hela dan.
Vi hörs senare!

If I had a dollar for every time I faked a smile, I'd be a millionare

Kategori: Allmänt

SPORTLOOOOV! SÅ najs! You gotta love it! Veckan gick sjukt långsamt, matteprov i onsdags men sen chillade jag typ resten av veckan! MALLORCA ÄR BOKAT NU!!! Ååh det kommer bli så najs!!!! Imorrn ska jag ta spruta.. Hatar sprutor, och nålar :/ sen ska jag och mamma till Friskis, sen blir det övningskörning och sist stallet!
Jessica är hemma i helgen så ikväll ska vi laga mysmiddag och sen kolla på starwars!
Simma lugnt!

Talk that talk to me

Kategori: Allmänt

Måndag igen då! Inte långt kvar nu till lov! Bara 4 dagar... Nedräkningen har börjat. Idag har jag bara hängt i byggnaden där man ska lära sig saker, pratat om saker som hände på klassfesten, hängt med Céline och pluggat galet mycket matte. Är helt slut efter 4 h plugg, tog en dusch och kollade på senaste avsnittet av Grey's mesans håret fick torka lite, nu är det iallafall inte jätteblött! Yay!
Imorgon blir det fortsatt plugg och sen ska jag sova TIDIGT! Har 4h prov på onsdag och sen ska man gå till 5, provet börjar 8.00 på morgonen, Näjs!
Nu ska jag sova lite efter "sexy and I know it"
Take it cool!
Har förresten fått ett nytt tillskott på väggen!

-

Kategori: Allmänt

Ännu mer OC, denhär låten spelas när Marissa dör, jag blir lika tårögd varje gång jag hör denhär versionen av Hallelujah...

Good night

Kategori: Allmänt

Tänkte lämna er med denna låten:
Bara jag som tänker på the OC?

Det blir vad man gör det till

Kategori: Allmänt

Jaha, ännu en helg typ slut. Sitter och försöker komma på alla anledningar till att skjuta på plugget, de börjar ta slut. Senare idag kommer farmor och farfar hit på lunch, mys! Riktigt god mat väntar iallafall, hehe. Efter onsdag nästa vecka så är det typ lov för mig! Så jävla skönt! Har nationella i matte på onsdag och sen har jag ett historiarbete som ska skrivas, det är det jag egentligen skriver nu, egentligen.
Imorgon blir det plugg hela kvällen efter skolan och på tisdag blir det lite pugg med cillen och sen blir det stallet. NÄÄJS!
Klassfest i fredags, awesome!
Men hörrni nu är det dags att går tillbaks till första världskriget!
Simma lugnt!
You mean the world to me, mannen! <3

I swear I just heard my brain ping

Kategori: Allmänt

Överansträngd hjärna? Kanske det, har iallfall pluggat i 2 h med en matpaus! Kom hem och somnade, va jätteskönt eftersom jag sov typ 5 h inatt! Hade ingen företagsekonomi imorse utan det blev häng i sofforna med cillen och kryckan istället! Mys!
Thilda vill ha uppmärksamhet hela tiden så hon hjälper inte direkt till i plugget hehe, men det är mys!
Nu ska jag anstränga hjärnan en hel del till!
Simma lugnt!

Start over, with nothing above us

Kategori: Allmänt

God morgon!!!!! Fin dag idag som började klockan 6 med promenad med hunden! Fortsatte sedan med frukost i sällskap av vakna gänget, och nu befinner jag mig på bussen! Jag har bara ett ord att säga om dressyrträningen, underbar! Tamasha va så fin, takten satt och jag kunde verkligen rida ihop henne, var helt slut efter träningen men det va det värt.
Nu blir det företagsekonomi med kryckan och cillen! Awesome! Sen är det matte, engelska, lunch, finska och sist gympa, slutar dagen 13.20 typ! Då blir det matteplugg HELA kvällen, fan va kulT!
Ta det coolt!

Du är död för mig...

Kategori: Allmänt

...jävla hosta!!! Seriöst, man lackar ju! Men okej jag kom inte hit (?) (kan man komma till sin blogg?) för att klaga. Livet leker, börjar 10 imorgon med friluftsdag och ska gå en promenad (1 mil!!!!) sen ska vi dra till grill in och äta hamburgare så det väger upp för all nyttighet med promenaden och allt. I helgen har jag försökt att bli frisk och sen pluggat matte, upptäckte att matteplugg inte är en bra medicin men men. Börjar sluta snora ned min omgivning iallafall, idag när jag kom hem slocknade jag på sängen i typ en timme, sjukt skönt! Nu är det dock dax att ta upp matteplugget och bita i det sura äpplet (jag är bäst på ordspråk).
Från mig till er, en riktigt trevlig kväll!
Tjing!

When you leave I Will follow, anywhere that you tell me to

Kategori: Allmänt

Tredje dagen i soffan. Positionen har ej ändrats. Febern har gått ned iallafall men borta är den inte. Massa plugg att göra i helgen. You gotta love sience!
Terapeuten var i stallet i måndags, TAMASHA ÄR INTE SNED I BÄCKENET LÄNGRE!!! Sjukt skämta att höra! Dock var hon stel i höger fram och öm över ryggen men hon fick ultraljudsbehandlig som går ännu mer på djupet än laser! I tisdags och igår tömkördes hon och idag är Mickis jättegullig och rider henne idag! Jag får inte åka ut till stallet förrän jag är frisk -.- bajs! Helgen kommer spenderas hemma för rehabilitering!
Keep it cool!

Btw så har jag spenderat en del av mina vakna stunder med denna man, Finn i Gilmore Girls!

80-åriga rökaren over here!

Kategori: Allmänt

Fett soft att låta som att jag rökt hela livet, hostar som en gnu och mår allmänt bajs! Kunde dock inte vara hemma idag eftersom att jag hade matte och syomöte, och så ska vi börja med redovisning på företagsekonomin så det kan jag inte heller missa. Ska köpa lite mer te efter spanskan! Hehe. Equiterapeuten kommer till pållen idag! Awesome! Hon ska få laserbehandling i ryggen och massage! :)
Simma lugnt!