.

Offerkofta

Kategori:

Sitter på tuben påväg hemåt, ska hem och chilla och sen ska jag tillbaka till skolan och ha en lektion till! Lite företagsekonomi!! Yay! Jag känner att Johan har saknat mig massor!
Efter det bär det av till stallet och ska rida dressyrlektion för första gången sen i juni! TAGGAAAA! Jag är faktiskt väldigt taggad. Det känns som att jag kan höja henne i formen lite mer och galoppen är mer balanserad och hon lägger mer vikt på baken. Får se om Sandra delar mina uppfattningar.
Igår red jag en kortis i ridhuset bara för att känna på henne och se så att hon var ordentligt lösgjord. Det gick bra men hon var lite trött. Kan vara för att det var första dagen tillbaka i stallet, så hon sovit väldigt djupt och mycket och även varit ute hela dagen och raceat i hagen...
Nu ska jag snart ombordstiga bussen! Hejhopp!

I can still recall our last summer

Kategori:

Hejhopp! Igår hade vi klasskamp! Askul! Vår klass kom tvåa men vi hade vunnit om dom som vann instegade fuskat! Dålig förlorare, javisst!
Idag har jag haft miljökunskap och även skolfoto hittills, har svensk atm och sen är det matte också innan lunch och sist kemi! Yay!
Ska ta in hö ikväll och även laga ett hål i väggen i boxen på vågsjö! Tamasha ska tillbaka på söndag!
Inget mer att rapportera! Simma lugnt!

(någon hade stulit amys skåp så hon skrev en fin lapp)

Man måste slåss för att få det man vill ha

Kategori:

Helloooo alla kompisar!
Chillar lite atm! Asskojj! Börjar 11 idag med KLASSKAMP! Yay!
Har nu satt igång Tamasha lite mer och börjat galoppera och ställa lite krav! Red på ängen i förrgår och jisses vad hon var pigg! När jag fattade galopp sköt hon iväg och sparkade bakut och började bocka, satt kvar i början men tillslut gjorde hon en riktig rodeobockning så då flög jag av... Hehe gick dock väldigt bra, hon hade mycket energi men efter mycket om och men lade hon den på att göra som jag ville och inte som hon själv ville!
Igår red jag också på ängen, lika pigg då men jag fick henne att koncentrera sig fortare! Kul kul, måste verkligen börja kolla upp tävlingar till hösten!
Nu ska jag springa till bussen!
Simma lugnt!

STHLM

Kategori:

Hejsan hoppsan!
Blev ingen Ridning tidigt imorse, tänkte ta och åka ut snart! Är påväg hem från stan nu, har köpt tofsar, en spetstopp och ett par jeans, allts från bikbok! Kanske ska köpa spetstoppen i vitt också, köpte den i svart idag, får se hur det blir!
Inte så mycket mer att rapportera!

Vänner

Kategori:

Sista dagarna på sommarlovet och friheten. Sista dagarna man kan vakna klockan 2 på dan och gå och lägga sig när andra åker till jobbet!
Sista dagarna spenderas på bästa sätt: med vänner!
I måndags (samma dag som jag kom hem) åkte jag hem till Olivia där även Hanna och Malin var och myste! Igår var jag, Ida och Anna på en brygga och myste och pratade om allt! Även kvällen har spenderats med Anna och Ida men även Tessan. Anna överraskades eftersom hon fyllt år!
Nu ska jag sova för jag ska försöka komma upp klockan 8 för att åka till hästen! Godnatt!

Mera hoppning!

Kategori:

Sitter och tittar på hoppningen såklart och har suttit klistrad sen 12! Jens red nyss och fick 8 fel... SKIT!!! Men nu hoppas vi att Lisen klarar sig bättre än igår! Sen ska Henrik och sist Roffe rida! Nu hoppas vi på fina rundor!!! Idag har jag inte gjort så mycket annat. Pysslat med hästarna och släppt ut dem i trädgården idag igen. Mysigt! Idag kommer även mamma tillbaka med våra amerikanska gäster, hovisen kommer kanske idag också. Hoppas hoppas! Ska snart baka lite kakor bara för att det är gott! Jag borde verkligen börja banta lite :/ men skitsamma! Nu ska jag fortsätta titta! Jens och Lunatic

It's our choices that show who we really are not our inner characteristics

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan!
Sitter atm och kollar på os-hoppningen, kommer sitta klistrad hela dagen men har hunnit med en del innan den började. Var ute med Thilda på en långpromenad imorse, kollade till hästarna sen och märkte att Tamasha hade ett sår, tvättade rent och pysslade lite med båda pållarna och släppte sen ut dem i trädgården.
Tamasha behöver somsagt skos om innan hon kan ridas, men jag tänkte att båda hästarna ska longeras idag och Tamasha bara för att röra på sig. Lord ska få jobba lite mer.
HELVETE LISEN ÅKTE AV!!!!
Nu ska jag fortsätta kolla! Hörs sen!
Simma lugnt!

Sommar när den är som bäst!

Kategori: Allmänt

Hejasn alla läsare som alltid läser min blogg!
På sommaren ska man njuta av det varma vädret och inte sitta inne och sura, vilket jag försöker att leva efter! 
Idag har jag varit i visby och påvägen dit lyssnade vi på sommarpratarna på mitt befäl, sommar i p1. Det var Soran Ismail som pratade och ni som inte hört hans sommarprat, LYSSNA PÅ DET! Han är briljantisk och helt underbart sommarprat, bar musik som har med det han pratar om att göra och helt underbart sätt att uttrycka sig på. 
Något mer jag gjort sen sist är att läsa böcker, Liza Marklund är en för mig, nyupptäckt författarinna som skriver väldigt spännande och bra böcker. Har även lyssnat på podcasten TSKNAS som står för "Till slut kommer någon att skratta". En väldigt skn podcast med Aron Flam, Soran Ismail och Petter Brsitav som bjuder in olika gäster. Väldigt kul att lyssna på och även det är ett tips!
Pållen mår bra, behöver nya skor, det får dock vänta till nästa vecka så nu får hon bara longeras tills vidare. Travaren ska få gå som vanligt, kan dock inte rida ut eftersom att Tamasha inte kan hänga med, mamma är inte här, hon har tllfälligt åkt till stockholm och kommer tillbaka på söndag. 
Åker hem om lite drygt en vecka, ska bli både skönt och tråkigt. Det betyder att skolan snart börjar igen, dock ska det bli det roligaste skolåret någonsin eftersom att det är det sista. Sen ska det bli kul att träffa alla kompisar som jag levt isolerad från. 
Nu ska jag hänga tvätt och ta in hästarna, vuxenpoängen trillar in!