.

I know you're willing to take me all the way

Kategori: Allmänt

Sitter på samma plats osm tidigare idag. Vid köksbordet med mina kära kemiböcker. Har inte en så bra känsla inför dethär provet, men det är bara göra omprov isåfall. Men tänker inte ge uppiallafall, jag ska kötta in i det sista. 
Var ute med hunden ett tag iallafall och promenerade, lekte i snön sen och hoppade runt som en treåring. Helt underbart att få lite frisk luft! 
Nu ska jag fortsätta plugga, tänkte bara säga att jag stör mig så sjukt på folk som särskriver. Sjukt. Irriterande. 
Hejdå. 

Lyssna. Nu.

Kategori: Allmänt

Helt underbar och magisk...
 
 

Tisdag 12e februari

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan! Dagen igår gick verkligen i ett, harde lektion på morgonen klockan 8. Sen hade jag 4 h hål och satt i bibblan och pluggade och käkade lunch, sen var det mentorstid och ett litet hål på 40 min och sedan avslutades det hela med kemi! YAY! Efter det åkte jag till ropsten där mamma plockade mig och vi åkte till det hemliga stället (hehhe). Jag är så taggad just nuuuuuuuU! Men det får vänta några dagar till. 
Sen vidare till hästen som fick ett barbackapass i ridhuset och sist men inte minst kvällsfodring. Kom hem vid halv 11 och somnade direkt när jag la mig i sängen. 
 
Idag är jag ledig. Eller egentligen inte, jag tog ledigt. Hehe. Vi har egentligen friluftsdag men det kändes verkligen onödigt att vara med eftersom jag har kemiprov imorgon som känndes lite viktigare. Förhoppsningsvis sista kemiprovet någonsin! YAY (igen)! 

Nu ska jag plugga vidare, tänkte bara uppdatera er om mitt viktiga och intressanta liv!
TJING!
Jag och mysThilda myser, like a bossssss

Söndag 10onde februari

Kategori: Allmänt

Sitter och pluggar nu igen. Tar ju aldrig slut denhär skiten. Har iallafall varit i stallet precis. Hade insläpp och gick sen ut på en promenad med Tamasha. Skönt att komma ut lite, men jag visste att det skulle bli mörkt så det blev ingen uteritt idag. Imorgon åker vi en sväng till ett hemligt ställe. Nu blev ni nyfikna va?! Lol nej. 
Imorgon är det måndag igen... suck, känns som att helgen precis började. Palla. Snart är det lov iallafall. Skojj!
den 23dje gifter sig min kusin och jag har fortfarande inte hittat en klänning, panik. Orkar inte det heller. Men äsch det löser sig!
Igårkväll kollade jag på QX-galan. Helt underbart. Grät typ 5 ggr. Jag är blödig, kollade på "Torka aldrig tårar utan handskar" igen efteråt, då grät jag lite till. Så fint. 
Nu ska jag fortsätta med bajskemi och sen ska jag fixa min text till företagsekonomin imorgon, vi har visst redovisning. Hehe. Nu ska jag smsa Céline. 
PEACE!
Tamasha i sitt nya fina träns <3

Lördag 9onde februari

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan!
Nu sitter jag som vanligt och pluggar, känns som det aldrig tar slut... Har suttit hela förmiddan och sen tog jag en lunchpaus och skjutsade Mickan till centralen, hon va hemma igårkväll men skulle tillbaka till uppsala idag. Mamma är i finland och pappa är just ni i köping på våran släktgård. Så jag har hela huset för mig själv, så är ganska skönt att kunna sitta och plugga ostörd. 
Har kemiprov på onsdag, hoppas jag klarar det så jag kan slippa kemiskiten sen. Så sjukt trött på kemi så jag vill spy... På tisdag har vi friluftsdag så jag tänkte sitta hemma och plugga hela dan då så förhoppningsvis kan jag trycka in lite skit i huvet.
Idag har Susanne Tamasha så jag slipper åka ut, tror hon skulle rida ut. Imorgon har jag insläpp men annat än det ska jag sitta och plugga hela dan igen... suck
Snart är det lov iallafall! YAAY!!!!!!!! Sen ska vi åka till Irland, kommer bli sjukt kul!
Nu ska jag ta och fortsätta plugga, skojj skojj
PEACE!
 

Måndag 4de februari

Kategori: Allmänt

Nu är helgen slut och jag sitter i bibblan igen och ska egentligen plugga kemi men nu har det inte blivit så mycket plugg än iallafall, tänkte käka lite lunch snart och sen ska vi tillbaka till bibblan och fortsätta och då ska jag verkligen försöka koncentrera mig. 
Igår va vi iväg med Tamasha till södertälje som var ett väldigt fint och trevligt ställe att tävla på. Tamasha skötte sig bra förutom att hon inne på banan låste sig och hennes tävlingsnerver kom fram och hon blev döv helt och hållet. Sjukt trist. 
Ikväll ska vi ut och fixa allt bara eftersom vi måste åka till hööks och fixa lite grejer.