.

HIMYM LOVE <3

Kategori: Allmänt

382725_339753226038923_100000127455679_1562938_239983031_n_large

Tumblr_lvjt7uvuel1qb8phvo1_500_large

269951_236304819721930_215104728508606_890219_684765_n_large

Bieber feaver

Kategori: Allmänt

Är fullkommligt KÄR i denhär killen efter att sett Never say never 9812475165471748 ggr i somras och efter att ha hört denhär låten väcks känslorna till liv igen!

I'll be under the mistletoe

Kategori: Allmänt

Chillar lite i köket och kollar på när pappa slavar och lagar mat, alltid kulT! Sitter egentligen och skrver speech men bestämde mig för att ta en paus i skrivandet och blogga lite för jag har ju typ flera miljoner läsare om dagen! Imorrn är det fysikprov så efter speechet ska jag ta och plugga fysik. Skojj skojj! Men efter fysikprovet imorrn som kommer gå skit har jag nada prueba kvar innen las vacaciones de la navidad! Najz! Har bara en spanskaupgift kvar men den kirrar vi sen och speechet och det ska också kirras. Har det antingen på torsdag eller på måndag!
Fick tillbaka kemin idag! VG på ett vg prov så de va ju AWESOMEE!
Classic Barney

Täby ryttarcenter

Kategori: Allmänt

Igår var jag somsagt på täby ryttarcenter på pay and jump. Hoppade 70 och 90. Framhoppningen och framridningen (som föriövrigt var på samma ställe) var kaotisk. Vissa hade inte koll på högerregeln osv. Ganska tråkigt men men. Första klassen 70, gick bättre än vad det gått tidigare, vi kom över fler hinder än senast så det va kul, men hon stannade ut sig på 5an. I andra klassen stannade hon på räcket på framhoppningen för det var någon som red precis bakom hindret när jag var 2 m ifrån. Som tur var stannade hon men sen tog det ett par gånger innan jag fick över henne. Riktigt tråkigt så känslan var inte på topp när jag kom in på banan vilket resulterade i att vi stannade ut oss på 3an.
det sköna är att vi faktiskt tar oss frammåt. Nu ska hon få ta det lugnare efter hoppträningen på torsdag ska hon få ta det lugnt fram tills efter nyår och kanske några dagar till!

Flying high

Kategori: Allmänt

Har haft företagsekonomiprov idag! Det gick helt okej! Kändes bra och jag svarade på allt. Satt barnvakt sen och nu sitter jag och kollar på elsas värld. Snart ska jag käka middag och sen blir det fysikplugg, provet är ju på onsdag. Skojj!
Måste också skriva speechet men men, det fixar sig! Imorrn blir det bara plugg. Ska ha speechet på torsdag och sen är det histora redovisning på fredag och spanska bokinlämning på söndag! SKOJJ!
Nu ska jag ta och fixa mat och så får ni veta hur det gick igår senare ikväll! Titta in då!

Plans

Kategori: Allmänt

Nu ska pållen få ta det lugnt ett tag, efter imorgon det vill säga, bara ridas ut, inget ridhus förrän efter nyår. Hon behöver en vinterpaus tror jag och bara ha det kul. Annars kommer hon tröttna. Jag tror inte riktig på att ställa av hästen helt, det funkar iallafall inte med min häst som blir aldeles nipprig. Men däremot tror jag att det kan vara otroligt bra för fom att ta det lite lugnare en period. Att de får skritta ut i skogen, gå promenader, tököras ut, ridas ut utan krav och bara springa fort. Ställen man av hästen helt så är det för det första inte bra för magen eftersom att de lättare får kolik om de inte rör på sig. Om Tamasha ska vila så brukar jag iallafall promenera med henne i minst 20 minuter för att få igång magen. Sedan är det inte bra för musklerna, de blir stela. Hästen behöver inte jobba i form och allt sån, det kan vara bra att bara komma ut och bli varm, det är viktigt att variera, form, underlag och aktivitet för att minska skederisken. Dethär är bara sånt jag har lärt mig och tycker att det fungerar på min häst det behöver inte fungera på alla för det!
Men nu ska hon somsagt få en lugn period fram till nyår så är vi fit for fight igen sen! För det viktigaste är att hon är glad!
Min stjärna

Onsdagens pass!

Kategori: Allmänt

Red barbacka i ridhuset, hon var helt underbar! Kunde öka och minaska galoppen, hon bar sig på ett helt annat sätt och allt. Allt satt som det skulle! Helt underbart! Min häst är verkligen bäst! Hon ska få massa morötter när jag kommer till stallet idag! Hähähähäh, hon gillar morötter.
Hon var iallafall otroligt lätt i munnen. Längtar lite tills bettet kommer för hon går så grymt bra på set bettet. Man känner att hon trivs med det och jag har absolut inget i handen. Det är så otroligt skönt eftersom att hon blir jättehängig på tvådelat eggbett eller delade bett överhuvudtaget.

I'm the man who can't be moved

Kategori: Allmänt

Borde göra en massa saker. Det är lite konstigt egentligen, att när man borde göra en massa, gör man inget. Det är ganska cp. men iallafall. Har en hel del plugg att göra och det ska fixas. Sen ska vi till sadelmagasinet och låna en hel del sadlar. Häst ska promeneras idag så jag kanske bara sitter i sadlarna.
Imorrn är det pay and jump på täby rc. Bästa Åliv ska vara hästskötare! Ska hoppa 70 och 90 och försöka komma runt ngn klass. Får se hur det går hehehe. Nu ska jag ta tag i allt som måste göras. Först: plugg.
trg

Good naaattt!

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag ta och slagga! Det gick riktigt bra att rida idag! Berättar med imorgon ;)

After a long day, I want a sandwich

Kategori: Allmänt

Nu är jag hungrig. Har dock en timme till kvar! Jag vill dö nuuu!

Asså jag dör

Kategori: Allmänt

damn you auto correct funny iphone fails and blunders
damn you auto correct funny iphone fails and blunders

Dag 1 – En resa jag minns

Kategori: Allmänt

Jag kommer aldrig glömma språkresan till Spanien förra sommaren. Det var den första riktiga resan jag gjorde utan mina föräldrar och syskon. Resan va fylld av massor med sjuka minnen, underbara personer och annat. Jag var i Salamanca, en studentstad väster om Madrid i 3 veckor och lärde mig spanska. Gick i skola på dagarna och träffade massa olika människor. Hela staden var fylld med språkresare och en hel del spanjorer. Jag åkte aldeles själv och jag kan verkligen rekommondera att göra det, man lär sig mycket mer om sig själv av att göra de. Visst var det läsigt, men jag hittade sjukt bra kompisar från alla möjliga länder där. Spanjorer, amerikanare, irländare, fransoser osv. Fanns bara 2 svenskar där, men vi snackade nästan ingen svenska. Tre helt underbara veckor i ett land jag gärna skulle bo i.

Sometimes I feel like I don't have a partner

Kategori: Allmänt

Igår var mamma  i Lidingö centrum och hämtade paketet från hööks och köpte även fetvadd (vad jag ska ha den till får ni veta senare) och sen va hon inne på hm och hittade en topp till mig! Min mamma är bäzt!

 

Lista!

Kategori: Allmänt

Dag 1 – En resa jag minns
Dag 2 – Detta ångrar jag
Dag 3 – En gammal bild på dig själv
Dag 4 - Mina bra/dåliga sidor
Dag 5 - Det här får mig att gråta
Dag 6 - Mina rädslor
Dag 7 - Vad som gör mig glad
Dag 8 - Min familj
Dag 9 - Mina drömmar
Dag 10 - Det här upprör mig
Dag 11 – Varför jag började blogga
Dag 12 – Någon/några du alltid har roligt med
Dag 13 – En bild på dig och en vän
Dag 14 – Min favoritplats
Dag 15 – Någon du saknar
Dag 16 – Något du vill lära dig
Dag 17 – Om jag vann en miljon
Dag 18 – Det här hade jag på mig idag
Dag 19 – Något jag ska göra innan jag dör
Dag 20 - En bild på någon du älskar

New

Kategori: Allmänt

Ny design! Om ni inte ser den klicka på F5 eller på uppdatera sida. Vad tycks?

Paketet...

Kategori: Allmänt

...var från hööks och innehöll:
Schabrak från JH Collection 229:-

Reflexboots 99:-


Glukosamin 1kg 499:-

Readiwipes 49:-

Jag väntar på:

Rakt tränsbett horsepower 189:-

Ripping the band-aid off

Kategori: Allmänt

PRISA GUD HÄR KOMMER SKATTEÅTERBÄRINGEN! hehehe en skämt åsido hade jag specialschemadag vilket va sjukt skönt. Hade bara historieprov imorse och sedan drog jag hem och somnade efter lite lunch. Sjukt skönt. Sitter med lite plugg nu för att slippa göra ALLT nästa vecka. På torsdag har jag idrottsprov och nästa vecka är helt fullspäckad!
Snart kommer mamma hem med ett paket som hon ska hämta ut... Vad det är i får ni se om ca 1 timme. Det blir inget stall idag heller men imorgon ska jag ut och hitt apå ngt skojjjjj!
image description
Världens finaste <3

Sadel

Kategori: Allmänt

Jag börjar tröttna lite på att sadlarna aldrig ligger perfekt, jag har letat antingen dressyr eller hoppsadel i typ år. Nu är det så att hoppsadeln som alltid varit lite vid som vi trodde att hon skulle växa in i troligtvis aldrig kommer sitta perfekt. Nu ska vi iallafall hitta en till hoppsadel. Jag skulle egentligen vilja ha en equippe men det lär jag aldrig få. Men jag har varit inne på sadelmagasinet och kollat lite på sadlar och hittat en del prestige, det som är bra med prestigen är att de på sadelmagasinet kan värma om dem så att det passar bättre om det är lite som inte sitter perfekt.
Vad gör man inte för sin pålle?

Svar på kommentar

Kategori: Allmänt

är det ett JvanD schabrak jag skådar????!!!!!!!!! :D
Svar: Jappp! Har haft det ganska länge, typ 1,5 år nu ;)

Your making me lose control

Kategori: Allmänt

Tjenixen!
Chillar lite i soffan och borde verkligen ta tag i historiapluggandet om revolutionerna och upplysningen. Har ju ett 3,5h prov imorrn! YAAAY! Somnade i soffan när jag kom hem idag, fett mysigt när man kan det. Käkade också en skinkmacka (pappa gjorde julskinka igår) nyss. Igår var vi hos kusinerna och hade det årliga julbaket! Vi ränade ut att vi gjort det sedan 1991, vilket betyder att vi har gjort det i 20 år exakt iår. Fett coolt!
Tumblr_ll36br9zmj1qzado8o1_500_large
Asså, man kan ju inte annat än älska dom <3

LOOOL

Kategori: Allmänt

All the lights are shining, surrounding me

Kategori: Allmänt

Sitter på tuben påväg till Hannaaa! Vi ska mysa och så ska jag hjälpa henne med lite plugg.
Åkte till stallet vid 11 och åkte förbi granngården innan och köpte lite mat till pållen. Sen skulle vi kasta ut allt det gamla höt. Han kom och hämtade det. Därefter blev det en uteritt med mycket galopp. Hästen var fin men väldigt spänd eftersom det blåste så mycket.
Körde hem från stallet sennnn!!! Wehåååå!

Jag vill ha jullov nu

Kategori: Allmänt


New York

Mys med kompisar

Julmys

Massa mysiga avsnitt jag sett 1982763725673245634 gånger men aldrig kommer tröttna på

Sitting in a sandpit, life is a short trip

Kategori: Allmänt

Gosar lite med hunden atm. Kom nyss hem från stan med Cillen! Sjukt mysigt, hittade ett iphoneskal till min bebis! Ikväll ska jag vara hemma och plugga (?). vad är det som händer med mig? Aja jag ska skriva en labrapport iallafall. Kemiprovet gick typ bra! Sjukt skönt. Svarade på alla frågor iallafall! Käkade på BK. Va asgoooooootttt!
Hoppningen igår gick bajs, men aja, känns inte som att det varken va min eller pållens fel, va bara inte vår dag. Ska hoppa lite nästa vecka hade jag tänkt och sen anmäla mig till täby ryttarcenters pay & jump. Hade ju tänkt åka till runsten men pallar inte riktigt det tror jag, det är ju mycket längr bort än täby lixommmmm!

Flying is overrated

Kategori: Allmänt

1:a december idag yao! Missade julkalendern imorse, *zadface*. Får kolla på den på svtplay, winnnn! Sitter iallafall på företagsekonomin med Céline! WEEEHÅÅÅÅÅ! Vi har repetition inför provet om några veckor, innan jllovet har jag kvar: företagsekonomiprov, idrottsprov, fysikprov, historiaprov, kemiprov och lite labrapport och ett speech. Kulkul! Nämen nu ska vi va glada för snart är det jul!
Ikväll har jag hoppelihoppträning. Hoppas på att få hoppa lite bana. hehehe.
Övrigt: Jag är på level 33 i cityville.