.

Uppdatering om hästen

Kategori: Allmänt

Har ju haft lite uppehåll nu ett tag så tänkte uppdatera er lite om hur det går och är med hästen. Tamasha hade en viloperiod för två veckor sen, då hon vilade i två veckor. Välbehövligt eftersom att hon kändes ofräsh och det verkade som om hon hade vrickat hoven i hagen med all lera. Hon gick helt okej på rakt spår men kortade steget med frambenen så fort man gick på böjt spår. Så hon fick promeneras och mysas med. 
Nu är hon fräshare än någonsin. Helt underbar att jobba med i dressyren där hon börjar orka mycket mer och verkligen försöker gör rätt, alltid. Underbar samarbetsvilja. Nu i på jullovet så ska hon får ridas ut så mycket som möjligt varvat med dressyrpass och kanske lite hoppning. Känns som om hon verkligen älskar livet just nu och det är ju så det ska vara om hon ska kunna prestera på topp. 
Tränar fortfarande för samma tränare, Niclas Haaking och Sandra. Niclas kommer bara ut till oss varannan torsdag numera men det passa ändå ganska bra för oss, då varannan torsdag bli hoppning och varannan blir mer markarbete. 
Tränar dressyr varje vecka men mamma och jag turas om att få rida lektion, vilket jag tycker är jättebra då man hinner träna på nya saker man lärt sig och sedan checka av att man är på rätt spår. 
Just nu är allt super och hon har massa energi!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: